Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U čemu je problem?
Povratak na članak

Fotografija djevojčice zbunila je mnoge: Počeo sam se malo brinuti za nju...

Djevojčica koja stoji na livadi izgleda kao da ima jako mršave noge, no kada malo bolje pogledate, shvatit ćete o čemu je riječ

Komentari 14

ĐU
Đubar
21:17 27.11.2019.

klickbat

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:25 27.11.2019.

bolesno

VL
HE
HellsAgnes
07:46 28.11.2019.

Odmican clanak..... ono kad nemas o cemu pisati a vremena na pretek!

VL
Avatar ShuPac
ShuPac
09:47 28.11.2019.

Karolina Lubina opet u svom elementu :-)

VL
Avatar George Bailey
George Bailey
10:04 28.11.2019.

Čestitam redakciji na još jednom sjajnom novinarskom uratku.

VL
AL
alfich
08:49 28.11.2019.

Ha ha, za krepat od smijeha !

VL
SA
samograd
09:25 28.11.2019.

Svi znamo da stanje u našoj Hrvatskoj nije onako kako bi željeli , osobno vidim pomake na svim poljima ,polako se ipak kreće naprijed . Kad čuješ ljude po cesti ,iamam osjećaj da smo u Venezueli , da smo bankrotiralili skroz ,da se mafijaši sukobljavaju svakodnevno ,da se banke pljačkaju i da ima otetih civila ,da ne možeš hodati po cesti ni po danu naročito noću , da je totalna anarhija . Najporaznije je od toga kad ljudi čuju da se ipak nešto mijenja na bolje krenu to ismijavati kao da im paše kukanje da ništa ne valja kako je kaos itd . Nažalost to se proširilo kao kuga i zahvaća dobar dio naroda . E tu dolazim do medija , oni su samo izvršitelji tj širitelji malodušja ,jer sa malodušnima se lako manipulira oni ne misle svojom glavom ,drugi misle za njih . Kome je to u interesu pa stranim državama , intersenim grupama itd npr Soroš ,Samo naivan čovjek može misliti da je našima koji su većinom glavom bez obzira otišli vani onako kako su mislili ili kako su bili uvjeravani , mediji im nisu pisali i poticali ih da se snađu u Hrvatskoj da tu pokušaju da se bore . Mediji su svakodnevno pisali stotine priča kako su se snašli vani i kako se nikad neće vratiti , ALI samo mlaadi pojedinci ili mladi parovi , i ovaj list VL j je tome pridonio .Zato valja sve kritički gledati provjeravati , ne odmah popiti kao plitak čovjek jer su mediji prejako oružje da ga netko nebi imao i koristio .

VL
HE
herojulice
20:07 27.11.2019.

Zašto se djevojčici vidi faca, zašto nije zamućena? A zaštita djece i podataka?

VL
Avatar ucjena
ucjena
05:38 28.11.2019.

Odmah vidio rubov samo sam mislio fotomontaža!

VL
MA
Maxy996
20:35 27.11.2019.

Jbt kad vidim ovakve komentare, dodje mi tocno da isamaram sve.. dajte ljudi, prestanite biti pesimisti.. sta fali ovome.. ovo je zabava.. al vi ste ocito toliko depresivni i mrzovoljni starci kojima se nista ne da i niste za zabavu nego bi samo rat, rat, rat, branitelji, rat, adeze, rat, komunjare, rat, nije nam dobro, rat, Pavelic, rat i tako u nedogled.. dajte se skulirajte vise!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.