Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđen vozač

FOTO S 3,85 promila vozio po nasipu pa sletio u kanal. Spasili su ga vatrogasci

Foto: DVD Oriovac
1/3
31.05.2023.
u 17:25

Pothlađeni je vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u slavonskobrodsku Opću bolnicu gdje su mu dijagnosticirane teže tjelesne ozljede, odnosno fraktura gležnja

Vozač (31) spašen je iz automobila s kojim je danas u jutarnjim satima sletio u lateralni kanal Batrina-Orljava nedaleko od Lužana u Brodsko-posavskoj županiji. Kako smo doznali, vozač Golfa se pod utjecajem alkohola od čak 3,85 promila jutros oko 7.35 sati neoprezno vozio po nasipu više od pola kilometra udaljenom od ceste te je na kraju završio u vodi.

Spašen je zahvaljujući pravodobnoj intervenciji žurnih službi. Pothlađeni je vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u slavonskobrodsku Opću bolnicu gdje su mu dijagnosticirane teže tjelesne ozljede, odnosno fraktura gležnja.

1/3

- Utvrđivanje svih činjenica vezanih uz događaj još je u tijeku. Policija će o događaju izvijestiti nadležno državno odvjetništvo – rekla nam je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić. Iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Oriovac izvijestili su kako su jutros u 7:35 preko centra 112 uzbunjeni na tehničku intervenciju izvlačenja osobe iz automobila u vodi. Na intervenciju su izašli s dva vozila i pet vatrogasaca te po dolasku na mjesto događaja zatekli automobil prevrnut na bok u lateralnom kanalu. 

VEZANI ČLANCI:

- U vozilu se nalazila osoba te smo pristupili osiguranju automobila i izvlačenju osobe iz automobila. Zbog kliskog terena i strmog nasipa na izvlačenju osobe na dasci hitne medicinske pomoći pomogli su nam radnici Hrvatskih voda - ispostava Nova Gradiška – objavili su oriovački vatrogasci na društvenim mrežama - Nakon što su ozlijeđenog muškarca predali medicinarima, vatrogasci su pregledali vozilo i provjerili je li vozač bio sam u automobilu. Po dolasku policije i obavljenih radnji uz pomoć novogradiške Vodoprivrede izvukli su automobil iz kanala.

>> VIDEO Predstavljen je novi sustav za rano upozoravanje i upravljanje krizama

Ključne riječi

Komentara 2

VL
vlada1
17:57 31.05.2023.

Nadam se da če se visoka koncentracija alkohola u krvi smatrati kao olakotna okolnost.

GL
gliva
07:44 01.06.2023.

a možda je bio žedan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije