Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO PORUKU

Filipović: U potpunosti zagovaram njegovanje hrvatskog identiteta u BiH

Zagreb: Kandidat za gradonačelnika Davora Filipović obratio se medijima
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
11.05.2021.
u 14:49

Filipović je najavio da će očuvati radna mjesta i graditi kulturu izvrsnosti u Zagrebu

Kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović izrazio je u utorak zahvalnost na potpori deset udruga Hrvata iz bosanske Posavine i srednje Bosne, poručivši da u potpunosti zagovara njegovanje hrvatskog nacionalnog identiteta u BiH. 

Filipović je na svom Facebook profilu objavio kako je zahvalan udrugama Hrvata iz bosanske Posavine i srednje Bosne te predsjedniku Sindikata vozača i prometnih radnika ZET-a Anti Jeliću na podršci koju su iskazali njegovoj kandidaturi. 

"Osim toga, hvala našim Hrvatima iz BiH što su prepoznali da u potpunosti zagovaram i njegovanje hrvatskog nacionalnog identiteta. Štitit ćemo temeljne narodnjačko-demokršćanske vrijednosti i vrijednosti Domovinskog rata u RH i u BiH", poručio je.

Istaknuo je da se HDZ i hrvatska Vlada trajno i bezrezervno, na načelu neraskidivog zajedništva hrvatskog naroda, zauzimaju za očuvanje konstitutivnosti i ravnopravnosti Hrvata u BiH te podrškom nizu programa i projekata pomažu unaprjeđenju kvalitete života Hrvata u BiH i djelovanju zavičajnih udruga Zagrebu.

Filipović je najavio da će očuvati radna mjesta i graditi kulturu izvrsnosti u Zagrebu, osigurati njegov gospodarsko-socijalni razvoj i financijsku konsolidaciju.

Komentara 4

Avatar Saburo
Saburo
15:39 11.05.2021.

Filipoviću, idealan si za kontrolora karata u zet-u ;))

HR
Hrabraja
15:48 11.05.2021.

Nevjerojatan antitalent za politiku

DU
Deleted user
19:41 12.05.2021.

Zar je Ekonoski fakultet u Zagrebu toliko stislo da uzimaju za “profesora “ jednog Bosanca, koji nije u stanju nauciti pravilno govoriti hrvatski jezik. Kako Bosanci prolaze na ispitu? Jednostavno, pitaju posto je ispit i profesor ga mora pustiti bezuvjetno. I po liniji HDZa moraju dobiti posao na istom fakultetu. Takva je ista prica s Davorom Filipovicem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije