Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ferrari preko oglasnika! Cijena? Prava sitnica – 3,5 milijuna kuna!

ferrari
vl
28.02.2010.
u 19:03

– To je auto proizveden u 499 primjeraka. Poseban je i po dvije trake na poklopcu motora, jedinstvenim naplacima i brušenoj, tzv. vražjoj koži na sjedalima. Ja sam ga naručio, ali sam odustao od kupnje zbog privatnih razloga. Proizveden je lani, nije prešao niti jedan kilometar.

Prodajem novi ferrari F430 F1 scuderia spider, cijena 250.000 eura – glasi oglas koji se ovoga tjedna pojavio na najpopularnijem hrvatskom internetskom oglasniku Njuškalu. Nazvali smo – kao potencijalni kupci.



Strane tablice

– To je auto proizveden u 499 primjeraka. Poseban je i po dvije trake na poklopcu motora, jedinstvenim naplacima i brušenoj, tzv. vražjoj koži na sjedalima. Ja sam ga naručio, ali sam odustao od kupnje zbog privatnih razloga. Proizveden je lani, nije prešao niti jedan kilometar. Na toplom je, na 22 Celzijeva stupnja, u salonu u Austriji. Ako ste ozbiljni, odvest ću vas tamo, platite ga i možete s njime kući. Ali, nemojte se ljutiti, zovu me svakakvi ljudi. I vi ste mi prema glasu premladi za ozbiljna kupca. Jeste li sigurni da znate o kakvu se autu radi? – pita prodavatelj.

Znamo i ozbiljni smo, ali i nama je sumnjiva ta transakcija. Kome bismo trebali platiti za auto?

– Plaćate u Austriji, a detalje ćemo dogovoriti. Sami se poslije snalazite s registracijom. Postoji mogućnost sređivanja stranih tablica, što će vas stajati mnogo manje od naših. Ako ste vezani za domovinu, možete ga ocariniti i registrirati u RH - nastavlja.

Iza leđa zastupnika

Davanja kod uvoza (trošarina i PDV) stoje vrtoglavih 1,702.501 kuna, pa ispada da vožnja u RH (s našim tablicama) stoji više od 3,5 mil. kuna, dvostruko više od cijene u oglasniku. Riječ je o posebnoj seriji modela F430 Spider. Samo ih je nekoliko u Hrvatskoj.

Drugi smo se put predstavili kao novinari. Ima li zainteresiranih?

– Ljudi zovu. Vjerujem da ću auto bez problema prodati u idućih nekoliko tjedana, kaže prodavatelj. Jeste li vi samo preprodavač i radite li iza leđa zastupniku Ferrarija u RH?

– Taj vam podatak ne mogu reći. U svakom slučaju, prodaja je legalna – zaključuje prodavatelj.

Komentara 17

OB
-obrisani-
20:44 01.03.2010.

kojeg boga onda idete komentirat ak mislite da je patka????a i kaj se toga tiče možete provjeriti da nije patka!!!!!!

Avatar sebastian
sebastian
20:02 28.02.2010.

Sve komleksasi, nemozes sjediti u takvome autu !!!!

UK
Ugo Kajvez
23:19 28.02.2010.

28.02.2010. u 22:30h Testera . Ziher Kerum ga već bezeciral .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije