Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasan i u zatvoru

Iz ćelije je prijetio sutkinji: Sačekat će tebe moji ljudi

Fejzo Hodić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
20.06.2015.
u 14:00

Fejzi Hodiću sudilo se jer je suprugu sadistički mučio prije ubojstva

– Po povratku s jednog ročišta bio je izrazito ljutit te je rekao kako će sutkinji j... majku, da je k..., da mu nije dala da postavlja pitanja sinu i da će je sačekati njegovi Makedonci i Albanci pa će ona njega zapamtiti i promijeniti svoje mišljenje te ga osloboditi krivnje. To je govorio s istim žarom kao i kad je opisivao ubojstvo svoje supruge pa sam njegove riječi shvatio vrlo ozbiljno – tim je riječima Goran K. (37) opisao kako je jedan od najokrutnijih hrvatskih ubojica Fejzo Hodić (49) svojim cimerima iz ćelije govorio kako planira nauditi sutkinji zagrebačkog Županijskog suda Lani Petö Kujundžić kao i tužiteljici Ani Ivanišević Inđić.

Budući da je bio upoznat s detaljima zločina zbog kojeg se Hodiću sudilo, Goran K. shvatio je da njegove prijetnje nisu nimalo bezazlene. Hodić je, naime, u sudskim analima ostao zapamćen kao počinitelj jednog od najbrutalnijih zločina za koji nikada nije pokazao ni najmanji znak kajanja. Svoju je suprugu Minu u siječnju 2012. u stanu u Alfirevićevoj ulici usmrtio i to nakon što se satima nad njom sadistički iživljavao. Ruke, noge i usta joj je zalijepio samoljepljivom trakom, mlatio ju je rukama, nogama i drvenom nogom od stola, obrijao joj je kosu i trepavice, držao joj nož pod vratom te joj užarenu žlicu prislanjao po tijelu pri čemu je zadobila opekline drugog stupnja. A sve to zato što je navodno trošila njegov novac "na gluposti".

Htio uništiti dokaze

Kada je konačno podlegla teškim ozljedama, tijelo joj je položio na krevet svog bolesnog sina. U jutarnjim satima zamotao ju je u plahtu i ostavio kod zgrade te pozvao Hitnu pomoć rekavši kako ju je u takvom stanju zatekao. Prethodno je sve predmete iz stana, na kojima je policija mogla pronaći dokaze nezamislivog iživljavanja, očistio ili bacio. Svoj je zločin, kazao je bivši cimer sadističkog ubojice u tužiteljstvu, prepričavao i iza rešetaka.

– Pričao je o ubojstvu supruge iznoseći izvršenje do najsitnijih detalja, i to bez trunke ikakvog kajanja – kazao je Goran K. koji je Hodićeve prijetnje prijavio svojoj odvjetnici.

Zvao u Makedoniju

Ona je pak na Hodićeve namjere upozorila sutkinju i tužiteljicu. Tada je utvrđeno i da je Hodić za vrijeme boravka u istražnom zatvoru zaista komunicirao s osobama iz Makedonije. Zato mu je sutkinja Petö Kujundžić, koja mu je tada sudila, zabranila sve telefonske razgovore jer su se prijetnje i trebale ostvariti preko nekih osoba iz Makedonije. Da je Hodićeve riječi doživjela kao opasne prijetnje, jučer je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu potvrdila i tužiteljica Ivanišević Inđić.

– Bez obzira na prirodu svog posla, osjetila sam izrazitu nelagodu. Hodić je jedan od onih okrivljenika koje ne srećem svaki dan. Bez obzira na to što se nalazi u zatvoru, mislim da se radi o osobi koja bi mogla ostvariti ono o čemu govori – svjedočila je tužiteljica. Hodić ju je pitao i je li joj ikada prijetio ili joj naudio, a tužiteljica mu je odgovorila da joj se nikada nije direktno obraćao. Hodić inače u Remetincu čeka hoće li mu Vrhovni sud potvrditi treću presudu prema kojoj je osuđen na 32 godine zatvora. Dva je puta bio osuđen na 38 godina, no Vrhovni sud te je presude ukinuo.

Komentara 26

MA
Majur
14:56 20.06.2015.

Nije on Makedonac,niti Hrvat,Srbin ili bilo što drugo.....on je sadistička životinja kojoj nije mjesto među ljudima....fuj gade....

MI
mirrro
14:37 20.06.2015.

pricam ti pricu gade jedan,ubio si svoje milije i jos si zedan krvi,osuditi ga do kraja zivota pa neka onda prijeti,ne da lezi u pritvoru nego mu dati da radi od jutra do sutra

FR
franjom18
14:41 20.06.2015.

sami zakonodavci su s krivi, a suci blagi,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije