Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU IZBORI
Povratak na članak

Evo tko su šampioni preferencijalnih glasova

Najveće iznenađenje ovih izbora Mislav Kolakušić može se pohvaliti ogromnim brojem glasova - 68.056 a to je 81,23 posto svih glasova koje je dobila njegova lista. Ali prva je Ruža Tomašić sa 69.167 glasova

Komentari 46

PA
pax5
00:50 27.05.2019.

Kada si vjerodostojna kao Ruža nije problem biti prva po pref.glasovima...Hdz može vidjeti kako se mete na pol.sceni..Misle oni narod varat,da,da ...došla naplata...

VL
LU
LUSTRACIJA
08:18 27.05.2019.

Komunizam u Hrvatskoj umire...SDP je izgubio trecinu nekadasnjih biraca....ostalo je 200.000 komunjarskim uhljeba i udbaskih obitelji koji polako izumiru.....HDZ je izgubio POLA glasaca jer su ljudi shvatili da Plenkovic unistava krstjanski HDZ i pretvara ga u neo-liberalnu birokratsku stranku.....zajednicki nazivnikk SDP-HDZ jest stranacka vojska uhljeba koja iznosi ukupno nekih 400.000 glasaca ukupno ....na izbore nije izislo 2.000.000 glasaca.....da je taj narod koji je deprimiran i ogorcen razumio vaznost trenutka i SDP i HDZ bi bili pometeni sa politicke scene....Mislav Kolakudic je tracak svijetla u ovoj tami koja vlada Hrvatskom....hrvatski narode probudi se

VL
DD
dr dragon
03:20 27.05.2019.

Bahate i nesposobne političare treba stalno mijenjati tako dugo dok se sosobni i pošteni ne iskristaliziraju

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
07:19 27.05.2019.

kolakusic nam treba ovdje, a ne u briselu. ovdje je pravosudno blato

VL
OB
ObrenM
07:03 27.05.2019.

Ako ostvari i polovinu od predizbornih obecanja Kolakusic ce nam biti izuzetna pomoc.Vec u kampanji nas je obradovao (ne samo programom),jer je za promidjbu potrosio ciglih (svojih) 26000 kuna.I po tomu se vidi koliko je zivio posteno.Neka mu Bog pomognene da se ne zarazi nepostenjem.

VL
DU
Deleted user
06:27 27.05.2019.

koliko su osvojili koalicijski partneri ,,uvaženih domoljuba i vjernika,,... saucha,vrdoljak,pupovac,ronko,varga,puh............

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:30 27.05.2019.

apisova eurosong lista, sve unaprijed namješteno i dogovoreno, malo se moraju dodvorit kobajagi desnici a malo i kobajagi tzv umjetnoj ljevici, ove normalne su degradirali kao ono malo vam je falilo ali niste uspjeli pričekajte brexit možda vam se posreći, doista je žalosno gledat ovaj skojevski igrokaz da jedan maras dobije više preferecijalnih glasova od gospodina generala glasnovića ili jedna šujica dajte molim vas čista namještaljka.

VL
ER
EroK
04:41 27.05.2019.

Izgleda, nisu se čekali glasovi iz Južne i Sjeverne Amerike, Canade, ... i td. za proglašenje pobjednika i podjelu mandata!? Je li za DIP postoje Hrvati iz Argentine, Čilea, SAD-a Canade, ...?

VL
LI
Linomedo
01:27 27.05.2019.

Bruna Esih, krivi ste vi i vaš ego koji je ispred želje da se pomogne vlastitoj domovini i narodu. Da ste čvrsto na zemlji, shvatili bi da ne možete sami dobiti dovoljno glasova, Ruža je imala više sreće. Moj glas je zato ovaj puta otišao trećoj opciji, a vi se nastavite svađati.

VL
Avatar comparator
comparator
08:14 27.05.2019.

Valjda je sada konačno svima jasno da nema sredine ili neutralnih stranaka koje mogu opstati u politici. Taj primjer je Most koji je htio biti negdje između HDZ-a i SDP-a što je nemoguće. Također kao gubitnica je Marijana Petir koja je također negdje između i koja zapravo nema nikakvu političku sliku osim svojeg imagea poštenja. Kolakušić je obećao bitku kao i Ruža Tomašić . Sirovi komunisti su ustali iz titovog groba i uskrsnuli u Kumrovcu pa se razbježali po šumama i gorama i zapalili sve penzionere ,a i pokojeg pionira s obečanjem da će sve ustašofile držati na oku i nedati im posla u državnim ustanovama ili državnoj upravi . Sve to je Plenković razradio ,oplemenio Reslerom i utemeljio s koalicijom u gradovima i selima s Bandićima i štotigajaznam kojim mustrama. Super je i prošao jer njegova partija ima omađijanu strukturu koja živi u nekom svom filmu kojeg će vjerojatno snimiti Kusturica , a naravno platit će ga naš centar za filmske zdarije i drugarica Obuljen . Sve je dobro kad se dobro svrši pa će i Plenković svršiti s nekom svojom novom mudrom vizijom koju će mu u prolazu tutnuti u đep Anđa Mutti Merkel .

VL
DA
Danijel2
07:12 27.05.2019.

Da nisam bio u betonaži i ja bih glasao za Kolakušića. Čovjek govori pošteno, a kako bi radio to bi tek trebalo vidjeti.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
06:26 27.05.2019.

Kolakušić je jedini koji se bori za poduzetništvo, a bez poduzetništva nema jake Hrvatske. Naše poduzetništvo je uništio visoki PDV, uz napomenu da u vrijeme socijalizma nismo imali razvijenu obrtničku tradiciju, osim na području Zagreba. Da se PDV zadržao naa nivou 18% možda bi se situacija drugačije odvijala.

VL
CH
che99
07:47 27.05.2019.

pobjeda Ruže dovoljno govori o novoj Rvackoj....

VL
Avatar links
links
07:52 27.05.2019.

eto koliko je malo potrebno za osvojiti glasove u ovoj državi...jedna skromna, neelokventna,bezidejna , prazna Ruža zadovoljava potrebe današnjeg prosječnog glasača... a znamo tko su oni i odakle su

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.