Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZDRAVLJAJU IZBOR
Povratak na članak

Evo što turistički sektor očekuje od novog ministra Capellija

Predsjednik najveće zajednice pri HGK za obiteljski turizam Nedo Pinezić važnim smatra da je novi ministar turizma, prvi koji dolazi s Kvarnera i s otoka, 'poniknuo' iz obiteljskog mikropoduzetništva u turizmu.

Komentari 3

DU
Deleted user
11:36 21.10.2016.

Zašto burek u Zadru ima PDV 13% i skuplji je od Zagrebačkog koji ima 25%. To nema veze s turizmom.

VL
Avatar Honduras
Honduras
10:22 21.10.2016.

zašto bi se turizmu smanjio porez? zašto se ne bi smanjio i poljoprivredi... proizvodnji... energetici... SVIMA???

VL
DO
doktorica
12:19 21.10.2016.

zašto mali iznajmljivači moraju plaćati članarinu turističkoj zajednici tj.porez prema broju kreveta kroz 3 mjeseca?!Šta se dobije od toga novca,jedino to da taj novac ide na lijepu gomilicu uhljeba koji su sada potpuno nepotrebni od kada se uveo e-Visitor tj.iznamljivačč sam vodi sve podatke ,knjigovodstvo,prijave itd.Isto tako mali iznamljivači plaćaju porez kvartalno na najam,plaćaju RTV pretplatu za turiste iako plaćaju tu pretplatu i u mjestu prebivališta!Platili su i energ.certifikat koji sada ne treba.Pa dokle?!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.