Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠLI SE NA ULICI
Povratak na članak

Ovako je izgledala vila koja je prevarila Francuze: Za nju su dali 50 tisuća kuna

Nakon što su ostali bez smještaja, platili su prvu noć hotel, a tada su odlučili da će unajmiti novu vilu isključivo temeljem preporuke.

Komentari 25

ME
mexpert
15:00 21.08.2019.

sad operite Booking tužbama tako da im više nikada neće pasti na pamet staviti u ponudu nešto što nisu provjerili.

VL
DU
Deleted user
15:02 21.08.2019.

Toga ima svugdje, taj žanr online podvala (take money and run!) - pitanje da li su uključeni hrvatski macher-i ili je riječ o nekoj skupini prevaranata izvan RH. Ne zaboravite, prošle godine uhićen Slovenac koji je online "prodavao" apartmane u Hrvatskoj. Booking je "majka svetinja" za pola Hrvatske koja trenutno ukrcava novac iz Zimmer frei djelatnosti i to je porazno - da industrija samo simbolično zastupljena, obrti u izumiranju (izuzev frizerske radnje i ugostitelje), poljoprivrede i ribarstva se "užasavaju", ali Zimmer frei, koji nekoć bio smatran sporednom djelatnosti namijenjenoj domaćicama, danas ima kolosalan značaj za Dalmaciju i Istru.

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
15:18 21.08.2019.

naravoučenije: nikada NIŠTA ne kupovati, ili sačuvaj Bože PLAĆATI preko interneta! Samo "solarno" plaćanje, dakle - lovu na sunce, ali kad vidim i taknem robu koju želim kupiti, ili kad se uvjerim na licu mjesta da ću dobiti (ili samm dobio) traženu uslugu.

VL
Avatar Zzzz
Zzzz
15:49 21.08.2019.

Mediji cijelo ljeto pljuju po turizmu zato jer je u nekim mjestima navodno bilo manje turista, međutim rezultati već odavno pokazuju da će ova sezona biti ista kao prošla sezona kada smo ostvarili najbolji rezultat u povijesti turizma. Sada polako dolazi zima tako da će mediji samo nastaviti pljuvati po Hrvatskoj i nagovarati ljude na iseljavanje. Žalosno je kakve medije imamo, velika većina među njima nikada nije prestala ratovati protiv Hrvatske, oni ratuju tako što svakodnevno pljuju po turizmu, nagovaraju ljude na iseljavanje tako što im lažu o krasnom životu u Njemačkoj i Irskoj, starlete i prostitutke prikazuju kao nešto pozitivno, lažu u korist migranata i pljuju po policiji, izjednačavaju agresora i žrtvu, itd.

VL
CV
cvikcange
18:51 21.08.2019.

VL i dalje trubi gluposti. Vila postoji, ali na Braču. Sredinom srpnja reklamirana je u JL-u.

VL
Avatar Olujni
Olujni
19:00 21.08.2019.

A jesi naporan! Pa zar jos ima ovaca za sisanje?!

VL
IL
iluzionist
16:10 21.08.2019.

Da nije Lovre slika sliku?

VL
PR
predator57
21:49 21.08.2019.

Al ima nepismenih i neškolovanih novinara.

VL
SR
sramitese
16:58 21.08.2019.

bas me zanima koji su ovo francuzi..koji su pali na trikove stare priko tridese tak godina koji su se prodavali glupim i naivnim europljanima za litovanja u turskoj i spanjolskoj..ha..ha.

VL
PR
predator57
20:23 21.08.2019.

anije vila prevarila, već lopina koji je negdje slikao tu vilu i dao oglas. a svi ti booking centri nitko ne provjerava dotičnu lokaciju i objekt.

VL
VU
vuky91
08:23 22.08.2019.

Booking , kao i Airbnb tek isplati novac nakon što gost ode iz smještaja. Tako da ne znam kako je netko tu mogao nešto zaraditi davanjem lažnih oglasa. Booking pogotovo teže isplaćuje vlasniku smještaja, jednom mjesečno za prethodni mjesec, Airbnb isplaćuje redovitije za svaku rezervaciju zasebno.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
09:51 22.08.2019.

U neovisnoj državi ništa novo. Svatko može činiti kaznena djela protiv života i tijela, te izvoditi prevare i lopovluke kakve hoće i ništa mu se ne može dogoditi, a naše vjerodomoljubne vlasti za to ne boli uvo. Okolnost da je plaćen najam na odredjen račun obavezivala bi organe kaznenog gonjenja, u svakoj normalnoj državi, da pod hitno utvrde vlasnika računa, te ukoliko je novac uplaćen na račun u Hrvatskoj, da protiv vlasnika računa pokrene kazneni postupak. Neovisna država postaje postupno pojam turističke destinacije u kojoj su turisti izloženi svakovrsnim pogibeljima (životnim, financijskim prevarama, ucjenama, podvalama svih mogućih vrsta). Umjesto da se sve to spriječava drakonskim kaznama, organi kaznenog gonjenja ne poduzimaju ništa. Hrvatska postaje Eldorado za sve moguće vrste lopova i prevaranata, a to baš ovu ne prezentira u dobrom svjetlu kao turističke i poslovne destinacije u svijetu. Posljedica će biti da će turisti obilaziti Hrvatsku, kao što djavo to čini oko križa. Sve je trulo u toj državi kao neovisnoj i pravnoj, u kojoj najvjenije stado Hrvatskog Boga ima svijetlu budućnost, prema njenim vjerodomoljubnim vlastima, zar ne?

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:50 22.08.2019.

ne treba žaliti nekog tko je tolke novce dao za nešto sumnjivo, i to unaprijed. ako njima 50.000 kuna nije problem dati, onda se nek ne zabrinjavaju i plaču u medijima radi 'prevare'. ajd, budi normalan, pa nemoj sa podsmjehom čitati o likovima koji su za ljetovanje u hrvatskoj (!) u nekoj vili reklamiranoj preko bookinga dali tolke novce unaprijed.... znači, nisu kruha gladni, nit bosi hodaju, a niti u kartonskim kutijama spavaju.

VL
AN
Andreeejjj
17:33 21.08.2019.

Za čudo Božje, zar nisu ti pokvareni prevaranti Zlovenci, Srbi, Bosanci?!? Ajde pošteni brojaći krvnih zrnca, koji prije podne mrzite sami sebe a poslijepodne cijeli svjet, idemoooo, samo jakoooo (i naopako, ko i uvjek)!

VL
FR
franjo
16:24 21.08.2019.

Za par godina neće nijednom strancu pasti na pamet ići na odmor u Hrvatsku. Oni se smatraju Guske koje Htvatski domaćini četupaju.

VL
Avatar DragorTr
DragorTr
15:22 21.08.2019.

Ah ti Europljani!!! Cccc.............!! I onda ce oni reci da smo mi Hrvati naivan i glup narod,a Hrvatima se nesto ovakvo ne moze dogoditi, da niceg drugog radi, a ono zato sto su vec odavno shvatili da imaju posla, s onima s kojima je bolje nemati posla, ako se bas i ne mora imati. S Hrvatima! Da li su to fizicke ili pravne osobe, svejedno. I da li se tu radi o kako ih zove kolega mikrogrizzly - macherima ili su u pitanju muljatori iz susjednih i inih drzava koji to u Hrvatskoj rade jer im je poznata "efikasnost i ucinkovitost" (navodnici na petu potenciju) institucija pravne drzave RH.

VL
YD
ydq10213
15:03 21.08.2019.

Ovo je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvi mjesec primio sam 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah su mi doma ponudili barem 7645 do 9264 eura tjedno. ------>>>> www.WebJob33.Com

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.