Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorila SDP-ovcu

Bruna Esih: Jedina osoba koja bi se trebala ispričati je sam Peđa Grbin

Peđa Grbin i Bruna Esih
Foto: PIXSELL
05.10.2017.
u 16:03

Radi se o jednom u nizu lažnih profila koji radi prikupljanja tzv. lajkova koriste moje ime koje je, očito, iskoristio i sam Peđa Grbin kojemu je, po svemu sudeći, ponestalo medijske pozornosti, kaže Esih

Nakon što je saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin preko Facebooka zatražio da mu se Bruna Esih ispriča jer je, kako on tvrdi, širila klevetu o njegovu ocu, oglasila se i Bruna Esih.

Ona kaže kako taj post o njegovu ocu na Facebooku uopće nije ona pisala već je objavljen na lažnom profilu.

– Niti se radi o mom Facebook profilu niti bih se ikad spuštala na razinu komentiranja osobnih, obiteljskih i sličnih statusa – radi se o jednom u nizu lažnih profila koji radi prikupljanja tzv. lajkova koriste moje ime koje je, očito, iskoristio i sam Peđa Grbin kojemu je, po svemu sudeći, ponestalo medijske pozornosti – napisala je Bruna Esih i dodala:

– Na Facebooku u ovom trenutku postoji 11 stranica, profila ili grupa potpore koje se koriste mojim imenom. Od toga samo je jedna moja službena stranica, što je jasno istaknuto a što nije slučaj s ostalih 10. Moja službena stranica ima gotovo 30 000 pratitelja, a najveći broj političara na daleko istaknutijim pozicijama i s dugom karijerom nema takvu potporu, no ona je ujedno i razlog za povećan interes medija i javnosti. Osim upornog prijavljivanja lažnih profila samom Facebooku, policijske prijave i prijave Agenciji za zaštitu osobnih podataka, na žalost ne postoje mehanizmi kojima bih mogla spriječiti u potpunosti nepoznate mi ljude u njihovim objavama, unatoč tomu što za svoju promociju koriste moje ime i to čine s različitim motivima, kao što je, ponavljam, učinio i Peđa Grbin.

Ona ističe kako iz svega proizlazi da je "jedina osoba koja bi se trebala ispričati sam Peđa Grbin".

Komentara 29

Avatar bujica
bujica
16:16 05.10.2017.

Da je debeli gospon,ispričao bih se gđi.Esih.Ali nije!

KA
kamenjar0404
16:37 05.10.2017.

Pedja Grbin komunjara i udbas od 2 metra bi tukao valjda ovu njeznu ljepoticu !!!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:43 05.10.2017.

valjda je on napravil profil i sad kmeči kao i ostali šumadijci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije