Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Elon Musk: 'Testirao sam se četiri puta u jednom danu, rezultati su me šokirali'

Elon Musk
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
1/4
13.11.2020.
u 08:36

Becton Dickinson u rujnu je objavio da istražuje izvješća američkih domova za starije o lažno pozitivnim rezultatima testa te tvrtke na koronavirus.

Čelnik tvrtke Tesla Inc Elon Musk objavio je u četvrtak da je četiri puta testiran na koronavirus istog dana te da su dva testa bila pozitivna, a dva negativna.

"Nešto se sumnjivo događa. Danas sam četiri puta testiran. Rezultati dva puta pozitivni, dva puta negativni. Isti stroj, isti test, ista sestra. Brzi antigenski test od BD-a", tvitao je Musk vjerojatno misleći na brzi test tvrtke Becton Dickinson and Co.

Čelnik Tesle kazao je da je testiran i PCR testom, na čije se rezultate čeka 24 sata. Kazao je kako ima simptome prehlade.

"Do sada ništa neobično", dodao je Musk.

Becton Dickinson u rujnu je objavio da istražuje izvješća američkih domova za starije o lažno pozitivnim rezultatima testa te tvrtke na koronavirus.

Ključne riječi

Komentara 39

BR
Branitelj2020
08:46 13.11.2020.

Očito se u širenju panike oko korone vrti ogroman novac oko testova koji uopće nisu pouzdani a kasnije će biti isto i sa cjepivom. Kako su ljudi vrlo brzo zaboravili istu stvar sa ptičjom gripom od prije par godina i i govoru poljske ministrice zdravstva koja je javno rekla da je cjepivo protiv te gripe nepotrebno i strašno skupo. Naravno pokazalo se je daje žena bila u pravu jer je Hrvatska nabavila za skupe novce to cjepivo sa kojim se nitko nje cijepivo jer na kraju nije bilo pandemije te gripe

KE
keckin37
09:15 13.11.2020.

Samo naivni vjeruju tim testovima.

GE
genadij
09:26 13.11.2020.

Mom kolegi uzeli krv iz prsta i rekli mu da je pozitivan. Onda je platil preko 600 kn za drugi test sa štapićem u nos i rekli da je negativan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije