Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen na granici

Čamcem preko Save pokušao prevesti 60 kilograma eksploziva

'26.03.2013., Sisak - Policijski sluzbenici PU sisacko-moslavacke kod jednog su mjestana sela Gusce zaplijenili vecu kolicinu oruzja, streljiva i eksplozivnih sredstava.  Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL'
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
03.11.2017.
u 14:56

Policijski službenici nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem.

Policija je kazneno prijavila 27-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji se u četvrtak oko 19 sati na Savi kod Stare Gradiške čamcem prevezao na hrvatsku obalu s teritorije BiH.

Muškarac je potom iz čamca izvadio dvije vreće s nepoznatim sadržajem, a kada je shvatio da je u blizini policija, oglušio se na zapovijed da stane, te je pokušao čamcem pobjeći, no policajci su ga spriječili u bijegu i uhvatili.

Pregledom sadržaja utvrđeno je da se u vrećama nalazi 300 komada po 200 grama eksploziva, ukupne težine 60 kilograma. Policijski službenici nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem.

Komentara 8

ZI
zimerman
15:58 03.11.2017.

VL nema potrebe da budete politicki korektni , svi znamo da se radi o poturici , sljedbeniku laznog proroka ( bolesnog pedofila )

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:05 03.11.2017.

Bakir gleda dokaze prebaciti brzo u Hrvatsku. "Ma nema bolan kod nas islamskih ekstremista."

Avatar indigo25
indigo25
16:00 03.11.2017.

Uhh... dobro je... Ja sam već mislio heroin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije