Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suknuo plamen

Eksplozija plina u Požegi: Ozlijeđena majka troje djece

požega,vatrogasci,eksplozija (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/6
27.01.2013.
u 15:35

Na svu sreću djeca u to vrijeme nisu bila u stanu. Ozlijeđena žena odmah je prevezena u bolnicu.

U požeškoj ulici Andrije Hebranga danas oko 13,15 sati dogodila se eksplozija plina u kojoj je ozlijeđena je 37-godišnja žena, javili su iz Policijske uprave požeško – slavonske.

Eksplozija se dogodila u stanu u stambenoj zgradi koja je stotinjak metara udaljena od požeške bolnice.

-Upravo sam otvarao prozore da prozračim stan kada je u susjednoj zgradi odjeknula eksplozija. Nisam se uplašio zbog sebe jer sam prošao rat, ali sam se pobojao zbog djece jer sam znao da u tom stanu živi majka s troje maloljetne djece. Odmah sam potrčao i pokušao ući u stan, ali kada sam otvorio vrata iznutra je suknuo plamen tako da nisam ušao. Odmah sam nazvao 112 – kazao je Zoran Teodorović koji živi u zgradi nasuprot.

Na svu sreću djeca u to vrijeme nisu bila u stanu. Ozlijeđena žena odmah je prevezena u bolnicu. Osim stana u kojem je se dogodila eksplozija došlo je do oštećenja i na drugim stanovima jer se radi o starijoj zgradi u kojoj stropovi nisu betonski. Policijski očevid je u tijeku i za sada nema informaciju o tome kako je došlo do eksplozije. 

>> Eksplozija plina pokraj Zaprešića, muškarac zadobio opekline

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije