Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar

Eksplodirala plinska boca na jedrilici, nema ozlijeđenih

jedrilica
PIXSELL
28.05.2010.
u 21:00

Očevidom je utvrđeno da je do eskplozije došlo zbog neispravme gumene cijevi na boci koja je puštala plin.

U eksploziji plinske boce u marini Kornati u Biogradu oštećena je jedna jedrilica. Zadarska policija danas oko 16.30 sati zaprimila je dojavu da je na jedrilici marke vancouver 38 naziva nimbus došlo do požara kojeg je prouzrokovala eksplozija plinske boce.

Na jedrilici su se u trenutku požara nalazili supružnici, engleski državljani, koji samo srećom nisu ozlijeđeni jer su se nalazli na vanjskom krmenom dijelu broda.

Očevidom je utvrđeno da je do eskplozije došlo zbog neispravme gumene cijevi na boci koja je puštala plin.

Izgorjela je cijela unutrašnjost jedrilice, a izbijeni su i prozori.

Komentara 1

Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
22:30 31.05.2010.

Plinska boca je bila u jedrilici i nije eksplodirala, eksplodirao je plin, pomiješan sa zrakom, koji je curio na neispravnoj gumenoj cijevi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije