Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPLOZIVNA NAPRAVA

Nesreća u Vinkovcima: Htio zaprositi djevojku pa ostao bez kažiprsta

očevid
Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
27.05.2020.
u 09:05

Za sada policija ne raspolaže točnim karakteristikama naprave koja je eksplodirala na svečanosti prosidbe gdje je bilo još 20-ak rođaka, prijatelja i znanaca, ali nitko drugi nije ozlijeđen

Policijska uprava Vukovarsko-srijemska priopćila je kako je u Vinkovcima u Grobljanskoj ulici, na lokaciji Športskog ribolovnog društva Jezera Banja teško ozlijeđen 26-godišnjak iz Vinkovaca kada mu je u ruci eksplodirala nepoznata eksplozivna naprava.

Kako Glas Slavonije neslužbeno doznaje, nezgoda se dogodila prilikom prosidbe djevojke, kada je 26-godišnjak "pokušao aktivirati odnosno ispaliti u zrak eksplozivnu napravu zbog čega je došlo do eksplozije naprave u njegovoj ruci", kako se precizira u policijskom izvješću.

Za sada policija ne raspolaže točnim karakteristikama naprave koja je eksplodirala na svečanosti prosidbe gdje je bilo još 20-ak rođaka, prijatelja i znanaca, ali nitko drugi nije ozlijeđen. Pregledom mjesta događaja pronađene su i četiri baklje, tzv. bengalke. Mladić je odmah prevezen u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje mu je pružena liječnička pomoć te je hospitaliziran zbog teških ozljeda nastalih na ruci.



Policija će provesti kriminalističko istraživanje i utvrditi činjenično stanje u vezi s nesretnim događajem, navodi na kraju policijskog izvješća glasnogovornik Dragoslav Živković. Glasnogovornica vinkovačkog OŽB-a Sonja Marinković kaže kako je mladić dovezen s teškim ozljedama lijeve šake. - Morao mu je biti amputiran kažiprst lijeve ruke, ali su dežurni liječnici uspješnom operacijom uspjeli spasiti šaku. Sada je još rano govoriti o ishodu liječenja – kaže glasnogovornica Sonja Marinković.
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
09:37 27.05.2020.

Umješao se prst sudbine.

SA
sargu123
10:29 27.05.2020.

Bitno da nije srednji prst tzv. "izviđač" !

KO
komunikolog
09:22 27.05.2020.

Jel rekla DA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije