Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratkotrajna putovanja
Povratak na članak

EK predložila ukidanje viza za građane Gruzije

EU koristi ukidanje viza za kratkotrajna putovanja u zemlje schengenske zone kao poticaj da ohrabri reforme u susjednim istočnim zemljama.

Komentari 3

LI
liskovaca
09:40 10.03.2016.

to predlaže EK ili SAD?

VL
BR
Branko102
10:21 10.03.2016.

To zahtijeva od EU američka judeomasonerija,preko svoje ekspoziture EK,koja radi kontra interesa EU.Isto kao što zahtijevaju ulaz milijuna imigranata drugačije vjere,kulture i običaja iz Afrike i Azije u EU.I još huškaju Europljane da ratuju sa Rusima za njihov račun.SAD su kancerogeni tumor na tkivu EU.

VL
UN
unbekant
11:03 10.03.2016.

Ovi vladajuci pljackasi iz eu-prcije,ostaju sve vise s praznim kasicama,pa vele hajde da ukinemo vize gruziji,kao i turskoj jer kod njih ima jos gotovine,koja ni je sva opljackana,od strane domaci izdajnika,koji ce sigurno pohrliti u EU i doniti taj novacc na "cuvanje",pametnom dosta,eto nam jos nekoliko miljona sirotinje na nas europski teren.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.