Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE CRNE KUTIJE

Egipatska vojska objavila fotografije stvari iz nestalog Airbusa

Aibus
Foto: Facebook
1/6
21.05.2016.
u 15:15

Na fotografijama su pojasevi za spašavanje, dijelovi sjedala i predmeti jasno označeni oznakom kompanije EgyptAir

Egipatska vojska objavila je fotografije stvari pronađenih tijekom potrage u Sredozemnom moru za ostacima zrakoplova EgyptAira na letu MS805, koji se srušio u more u četvrtak rano ujutro.

Na fotografijama su pojasevi za spašavanje, dijelovi sjedala i predmeti jasno označeni oznakom kompanije EgyptAir. Također, egipatska je vojska na svom Facebook profilu objavila i snimku potrage te pronađene ostatke zrakoplova. 

Zrakoplov je letio na liniji iz Pariza u Kairo sa 66 putnika i članova posade kada je u četvrtak rano ujutro nestao s radara.

Istražitelji su, prema BBC-u, objavili kako je utvrđeno da je u različitim dijelovima kabine tri minute prije nestanka otkriven dim, no uzrok tome još uvijek je nepoznat.

Istražitelji navode kako ništa do sada nije isključeno kao mogući uzrok nesreće.

Ranije je objavljeno kako su u potrazi pronađeni i dijelovi tijela te dijelovi prtljage. Trup zrakoplova kao ni dvije "crne kutije" koje prenose podatke o letu i snimaju komunikaciju u kokpitu još uvijek nisu pronađeni.

>> Pronađeni dio tijela, dva avionska sjedala, putne torbe

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Baroudeur
Baroudeur
18:22 21.05.2016.

Ako je istina da je tamo dubina oko 2500m, trebati ce malo vremena da se "upecaju" te kutije i onda ce se mozda saznati sto se dogodilo ali ta istina zavisi od interesa jednih i drugih ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije