Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU NORMALNI

Njegovo lice govori sve: Vozač u čudu gledao što se događa na kamionu ispred njega

Foto: LiveLeak screenshot
1/2
29.09.2019.
u 17:51

U nedostatku javnog prijevoza i sigurnijih rješenja, dvojac je skočio na kamion i sjeo na stepenicu na samom kraju vozila

Kako stvari stoje mladići nisu imali uspjeha sa stopiranjem, a očito im se jako žurilo da dođu od točke A do točke B.

U nedostatku javnog prijevoza i sigurnijih rješenja, dvojac je skočio na kamion i sjeo na stepenicu na samom kraju vozila.

Začuđeni vozač je uočio 'dodatak' na kamionu, a jedan od njih izgledao je uplašeno. Idućeg puta će kupiti kartu na vrijeme.

Ključne riječi

Komentara 5

ML
marijeta.lapovac
15:33 30.09.2019.

"Vozač u čudu gledao što se događa na kamionu ispred njega NJEGOVO LICE GOVORI SVE" Gdje u videu se vidi vozačevo lice? ili uopće vozač?

Avatar ucjena
ucjena
19:11 30.09.2019.

Super mjesto ako nemas love, objasis stangu za okmicu se drzis i pici, a novinar je vidio vozaca ali ga njije snimio?::::))))

LE
LetnaU2
08:26 30.09.2019.

Kao klinac sam se redovito vozio na isti način i to i na kamionima i autobusima i na tramvajima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije