Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojstvo u Crikvenici

Završili u pritvoru nakon razbojstva i odgrizenog dijela prsta zlataru

razbojstvo
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/6
24.12.2015.
u 16:24

lasnik ih je na izlasku iz zlatarnice sustigao te mu je Švicarac u naguravanju odgrizao dio desnog kažiprsta

Dvoje švicarskih državljana u dobi od 22 i 45 godina odlukom suca istrage zadržano je u istražnom zatvoru zbog razbojstva u Crikvenici, pri čemu je mlađi osumnjičenik odgrizao dio prsta zlataru kojeg su napali, priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Rijeci. 

Švicarac (22) i Švicarka (45) osumnjičeni su da su 22. prosinca oko 18 sati ušli u zlatarnicu u Crikvenici i od vlasnika zatražili da im pokaže nakit. Tada je, izvijestilo je ŽDO u Rijeci, 22-godišnjak nožem nasrnuo na vlasnika zlatarnice i nekoliko ga puta drškom noža i šakom udario u glavu kako bi ga svladao.

Oboje osumnjičenika nakon toga uzeli su zlatni nakit vrijedan 60.000 kuna. Vlasnik ih je na izlasku iz zlatarnice sustigao te mu je Švicarac u naguravanju odgrizao dio desnog kažiprsta. Nakon intervencije hitne medicinske pomoći, u bolnici mu je amputiran krajnji članak prsta. 

Oboje se terete za razbojstvo i nedopušteno posjedovanje oružja, a mladić i za nanošenje teške ozljede.

>>Razbojnik ispalio hitac u strop i pobjegao s novcem

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar emilsalis
emilsalis
02:42 25.12.2015.

Pa zar malo zlata ima u Svici de ovde dodjoste jankeri bolesni

AB
abcdefghij
18:36 24.12.2015.

Pogledajte prvog drota, kao da vodi svicu u jamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije