Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na državnoj cesti iz

Dvije osobe ozlijeđene u slijetanju automobila sa ceste

prometna nesreća
Dino Stanin/PIXSELL
18.04.2010.
u 17:30

Teže ozlijeđena suvozačica (66) i lakše ozlijeđeni vozač (70) iz automobila zagrebačkih registarskih oznaka hitno su prevezeni u Opću bolnicu Šibenik

ZADAR - Dvije osobe ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 16.20 sati dogodila na državnoj cesti koja povezuje Benkovac i Šibenik i to između mjesta Putičanje i Crljenik na stankovačkom području. Ozlijeđene osobe hitno su prevezene u Opću bolnicu Šibenik u kojoj je utvrđeno da je 66-godišnja suvozačica zadobila teže, a 70-godišnji vozač lakše tjelesne ozljede. Oboje su izvan životne opasnosti.

Nesreća se dogodila na način da je 70-godišnjak upravljajući Renault Cliom zagrebačkih registarskih oznaka iz neutvrđenih okolnosti sletio sa ceste. Očevid je završio oko 19 sati pa će okolnosti nesreće uskoro biti poznati.

Komentara 1

JA
japa
17:49 18.04.2010.

Sigurno je presporo vozio kao i sva auta sa ZG-tablicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije