Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenut prekršajni postupak

Dva muškaraca sukobila se zbog transparenta potpore Nezavisnoj listi Filipa Zoričića

Preizborni plakati u Puli
Srecko Niketic/PIXSELL
27.05.2021.
u 18:27

Iz Nezavisne liste Filipa Zoričića reagirao je član Ivan Žagar, koji je pak rekao da je jutros zapravo napadnut njihov simpatizer, a ne obratno, kako tvrde iz IDS-a

Protiv dvojice muškaraca, simpatizera Nezavisne liste Filipa Zoričića i IDS-a, koji su se jutros sukobili na Velom vrhu u Puli oko postavljanja transparenta, pokrenut je prekršajni postupak, izvijestila je u četvrtak poslijepodne istarska policija.

Naime, izgred se dogodio jutros u 7,45 sati na kružnom toku na Velom vrhu u Puli. Policija je utvrdila da su se dvojica muškaraca prilikom remećenja javnog reda i mira vikala jedan na drugog i sukobili se zbog transparenta potpore Nezavisnoj listi Filipa Zoričića koji je bio postavljen uz nogostup.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će protiv te dvojice pokrenuti prekršajni postupak, priopćila je policija.

Predsjednik pulskoga IDS-a Robert Cvek rekao je jutros na izvanrednoj konferenciji za novinare da se izgred dogodio kada su "osobe s Nezavisne liste Filipa Zoričića neovlašteno postavljale transparente na javnoj površini".

"S obzirom na to da to nije dopušteno, djelatnici gradskog poduzeća 'Herculanea' uklonili su transparente, a volonteri IDS-a koji su se ondje našli bili su fizički napadnuti i upućene su im prijetnje", izvijestio je Cvek.

Iz Nezavisne liste Filipa Zoričića reagirao je član Ivan Žagar, koji je pak rekao da je jutros zapravo napadnut njihov simpatizer, a ne obratno, kako tvrde iz IDS-a. 

"Jedan od naših simpatizera postavio je jutros u blizini rotora na Velom vrhu transparent na kojem je pisalo 'Potrubi za promjene, glasaj za Filipa'. Ubrzo su stigli djelatnici 'Herculanea' i na pristojan način zamolili su ga da makne transparent s javne površine, na što im je on odgovorio da je to njegovo privatno vlasništvo te kako će ga maknuti za pola sata", izvijestio je Žagar. Dodao je kako se u tom trenutku umiješao nepoznati muškarac, koji je na silu skinuo transparent i fizički napao simpatizera Nezavisne liste, nakon čega je došlo do naguravanja. 

VIDEO Jeste li znali da je u Australiji ilegalno u kući imati više od 50 kg krumpira? Pogledajte još bizarnih zakona!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije