Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ IMALO SRAMA

Dubrovčani zgroženi scenom usred grada: Par se poseksao u staroj gradskoj luci

Dubrovačka stara luka
Grgo Jelavic/PIXSELL
22.07.2022.
u 22:40

Nakon brzinskog seksa 's nogu', djevojka je brzo spustila haljinu, a mladić navukao hlače te su pobjegli. Da ih je netko mogao vidjeti shvatili su tek nakon što su to obavili.

Nevjerojatna scena snimljena je u Dubrovniku u staroj gradskoj luci Porat

Jedan prolaznik je, naime, snimio par koji se nasred ulice prepustio strastima, a potom je tu snimku poslao portalu Dubrovački vjesnik. 

Nakon brzinskog seksa 's nogu', djevojka je brzo spustila haljinu, a mladić navukao hlače te su pobjegli. Da ih je netko mogao vidjeti shvatili su tek nakon što su to obavili. 

Snimka je šokirala Dobrovčane koji kažu kako je sve više ovakvih scena te da se više ne bira ni mjesto ni vrijeme gdje će voditi ljubav. Mnogi se slažu da bi to ipak trebali ostaviti za svoja četiri zida. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Čaruga
Čaruga
23:25 22.07.2022.

Ako zatrudni osigurajte I’m besplatan pobačaj, od samog početka ništa nisu imali u planu. Spontani seks ima pravo na pontano ubojstvo nerođene bebe. Krkni doktore bebu, stižu muslimani, kod njih još postoji riječ obitelj u pravom smislu. Dok se mii vijorimo po odjelima za pobačaj a oni drugi pod duginim bojama ovi malo pametniji zauzeli Bosnu bez ispaljenog metka. Mislim da bi nam dobro stajao neki visoki dužnosnik kao transvestit ili tako neki poremećeni, baš bi bili cool nacija ovih nam još par desetljeća prije izumiranja.

RE
reborn
11:56 23.07.2022.

Tja... da se tako ponašaju u nekoj drugoj kombinaciji na paradi ponosnih onda bi dobili hvalospejve od Bauka, Ahmetović i sličnih...

HO
Homophob
22:54 22.07.2022.

Sta je tu neobicnog? Zar nikada nite vidjeli pascad pariti se na ulici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije