Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
županijski sud

Dubrovački sud odustao od kaznenog gonjenja pilota JNA

'12.08.2011., Dubrovnik - Pogled na Dubrovnik s padina Srdja. Prolazak putnickog broda Costa Fortuna ispred gradskih zidina. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL'
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
14.01.2012.
u 21:22

PIloti iz Crne Gore, Makedonije, Srbije i Slovenije bili su osumnjičeni za zločin protiv čovječnosti.

Županijski sud u Dubrovniku obustavio je kazneni postupak protiv pilota JNA koji su bili osumnjičeni za zločin protiv čovječnosti i bombardiranje Dubrovnika.

Informaciju je za crnogorski list Dan potvrdio sudac za istrage Višeg suda u Podgorici Radomir Ivanović, od kojega je sutkinja Marija Donatović Dabelić zatražila da informaciju prenese bivšim crnogorskim pilotima Zoranu Slavuljici, Miodragu Atanackoviću i Asimu Pandžiću, koji su bili među osumnjičenima.

Osim njih, dodao je Ivanović, Županijski je sud odustao od kaznenog gonjenja protiv još 24 pilota iz Makedonije, Srbije i Slovenije, koji su bili u službi na aerodromu u Golubovcima.

Komentara 19

SL
Slap
22:15 14.01.2012.

IME: PREZIME: toga \"gospodina sudca\", molim.

OB
-obrisani-
22:31 14.01.2012.

Ko donese ovu odluku? Posten neki tip!

AA
aabbcc
08:13 16.01.2012.

. Piloti su izvrsili zadatak ali ovdje niko ne pita po \"cijoj NAREDBI\" ! Za neisvresnje zadatka, sabotazu su im vjerovatno i vece kazne predvidjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije