Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubravko peroš

'Stav člana SDP-a o izbjeglicama je sramotan!'

dubravko peroš
Foto: screenshot/Facebook
1/2
15.09.2015.
u 17:25

Stav člana SDP-a o izbjeglicama koji je objavljen na privatnoj stranici na Facebooku sramotan je i nije stav SDP-a, reagirali su iz vladajuće stranke

– Kao istinski socijaldemokrat razmišljam da udomim jednu sirijsku obitelj, međutim kad ih vidim onakve na televiziji bojim se da baš i ne jedu malo. Možda bi bilo pametnije da pričekam one iz Somalije – napisao je na svom Facebook-profilu SDP-ovac Dubravko Peroš, inače predsjednik zagrebačke Gradske četvrti Podsused-Vrapče i šokirao javnost. Nakon mnogobrojnih kritika, Peroš je obrisao status s društvene mreže, a SDP se odmah ogradio od njegove izjave.

– Stav člana SDP -a o izbjeglicama koji je objavljen na privatnoj stranici na Facebooku sramotan je i nije stav SDP-a. SDP je jasan u svojim stavovima o izbjegličkoj krizi i predsjednik stranke i Vlade Zoran Milanović ih jasno zastupa i u institucijama Europske unije. U skladu sa svojim mogućnostima moramo pomoći ljudima u nevolji koji iz očaja bježe iz Sirije. Ograđujemo se i osuđujemo svaki komentar koji omalovažava i vrijeđa izbjeglice i ljudsko dostojanstvo. Kao stranka preko stranačkih tijela reagirat ćemo na takve postupke – priopćeno je iz SDP-a.

Prije nego što su poslali i službeno priopćenje, reagirali su i preko Twittera gdje su također napisali kako osuđuju ovakve stavove.

Foto: screenshot/Facebook

>> Na Facebooku izbjeglice savjetuju kako izbjeći mine na hrvatsko-srpskoj granici

Ključne riječi

Komentara 39

SA
samograd
17:49 15.09.2015.

svi ti ljevičari i liberali su pomodni licemjeri i podlaci . za sve su oni, gey brakovi ,vole strance , tolerantni su ,napredni ,anacionalni .. ALI kad njih netko nagazi , ugrozi njihovu komociju okreću se protiv tih za koje su bili do jučer .

AA
AAlien
17:40 15.09.2015.

Većina glavonja iz SDP-a su izbjeglice iz Jugoslavije koji se nikada nisu asimilirali u samostalnu Republiku Hrvatsku.

AN
ancica99
17:41 15.09.2015.

Sram me je ove vlade i njihovog razmišljanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije