Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Državljanka Srbije u automobilu slovenskih oznaka pokušala preko granice prebaciti trojicu Iračana

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
08.04.2019.
u 11:32

Nakon provedenog ispitivanja na državnom odvjetništvu dovedena je sucu istrage županijskog suda koji je odredio istražni zatvor

Državljanka Srbije stara 45 godina uhićena je zbog protuzakonitog prebacivanja i prijevoza migranata. Unajmljenim osobnim vozilom slovenskih nacionalnih oznaka preuzela je troje iračkih državljana i prošlog petka u jutarnjim satima dovezla ih do graničnog prijelaza Banfi u Međimurskoj županiji.

Za novčanu naknadu namjeravala ih je prebaciti preko granice u Sloveniju, no nije uspjela.

- Protiv 45-godišnjakinje je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku i 6. travnja predana je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon provedenog ispitivanja na državnom odvjetništvu je dovedena sucu istrage županijskog suda koji je odredio istražni zatvor. Prema stranim državljanima poduzete su mjere sukladno Zakonu o strancima - kažu u PU međimurskoj. 

>> Pogledajte video: Migranti izletjeli iz kamiona kod Šibenika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije