Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Državljanin Srbije (23) na Bajakovu pokušao prošvercati 21,5 kg marihuane!

marihuana
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
04.11.2015.
u 11:51

Dobio je i kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Djelatnici policije i carine u ponedjeljak su, nešto prije ponoći, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo pronašli 21,460 kilograma marihuane. Iz policije navode kako je droga bila skrivena u preinačenom priključnom vozilu za prijevoz automobila.

Ono je bilo pridodano uz teretno vozilo Fiat Doblo srpskih registarcijskih pločica kojim je upravljao 23-godišnji državljanin Srbije. Pronađena droga bila je upakirana u 20 pvc paketa. Nakon pronađene marihuane 23-godišnji vozač je uhićen i priveden pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

>> Kako su Toni i Jura zvali policiju jer nisu htjeli platiti tekliču

Komentara 1

Avatar uljar
uljar
19:03 04.11.2015.

zašto ne napišete istinu da je drogu otkrio pas kojeg ste kupili a ne djelatnici policije i carine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije