Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAČAJNA ŠTETA

Državljanin BiH uzeo kukuruz od Siščana, račune platio nije

kukuruz
Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
01.12.2020.
u 11:33

rotiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto posebno izvješće zbog prijevare u gospodarskom poslovanju

Policijski službenici Policijske postaje Sisak dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevara u gospodarskom poslovanju.

Naime, njega se sumnjiči da kao odgovorna osoba trgovačkog društva iz Gunje, tijekom mjeseca listopada prošle godine, vlasnicima trima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava sa sisačkog područja nije platio račune za kupnju kukuruza u zrnu. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 197.000 kuna.

Protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto posebno izvješće zbog prijevare u gospodarskom poslovanju, a za isto kazneno djelo i protiv trgovačkog društva temeljem Zakona o odgovornosti pravnih osoba za kaznena djela.

Komentara 1

DP
delmata.pakleni.otok
12:47 01.12.2020.

da su imali mogućnost prodat nekom kuruz za gotove novce ne bi davali na poček bosancu... i onak bi strunulo od vlage....sad će ih koštat i "državna usluga"... da su na vrime ošli na bauštelu ovo im se ne bi disilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije