Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USTAVNI SUD ODBACIO TUŽBU
Povratak na članak

Država je policajcu koji je ostao bez oka platila odštetu, a tu odštetu Dinamo mora platiti državi

U svojoj ustavnoj tužbi Dinamo je naveo da sudovi koji su donijeli ranije  presude nisu razmotrili odlučne okolnosti slučaja

Komentari 9

SJ
Sve je uzalud
07:40 24.03.2021.

....kad će Ježić vratiti 5 miljuna Eura....koje godine....

VL
ZV
zvezdomor
07:34 24.03.2021.

żao mi je čovjeka iskreno bio sam tada tamo ali laž je da su navijači napali policiju , upravo obratno pojedini brđani iz redova policije su odgovorni.

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
07:56 24.03.2021.

2014 godine 380 000 kuna pa to je sitnis!!

VL
AC
acer7
10:03 24.03.2021.

Dok se je zaletavao bez povoda na navijače bio je faca. Par puta sam vidio kao policija bez povoda provocira. ali kako se veli, bumo vidli

VL
DU
Deleted user
09:45 24.03.2021.

Jake odštete , oko 50,000. EU. Za to je mogao kupiti neku garsonjeru maksimalno , a ostao je ne sposoban za posao. Mogli bi i ostali policajci malo razmisliti o tome ako imaju čime.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
07:28 24.03.2021.

dok drugi plaćaju za divljaštvo toga se nećemo riješiti. trebalo bi biti, ako si kriv za nečiju povredu ili smrt, financijski moraš obezbijediti oštećenu osobu ili obitelj. pa da vidimo onda divljanje (ne-navijača, u prometu i slično)

VL
AV
Avimm
11:15 24.03.2021.

Na poslu izgubis oko i velikodusno dobijes 380 t.kn a Jezic javno prizna da ima tude novce i nimako da ih vrati u Hrvatsku,ili da nema dobru zaledinu i vezu u Sudu i Vlasti????

VL
MK
MKinkognito60
09:58 24.03.2021.

Navijačke udruge, organizacije ili kako ih već sve nazivaju imaju čak i kategorije o tome kolko su dobri mjere pa po broju pendreka preko leđa, žalosno. Čak i neki roditelji ogajaju na takav način svoj podmladak, važno je biti navijač. Ako navijače rade nered i štetu na tribini policija intervenira to ne može biti napad policije. Pružanje otpora policiji je definitivno napad na policiju. Pirotehnika čak i ona uobičajena namjenjena navijačima je opasna ako se upotrebljava na opasan način i na tribinama. Topovski udar nije pirotehnika koja je namjenjena bilo kakvoj zabavi to je opasna pirotehnika. Tko ponese takvu pirotehniku ima je namjeru upotrijebit već time ima protuzakonite namjere, a kad je upotrijebi počinio je kazneno djelo. Previše puta sam vidio što takozvani navijači koji su zapravo huligani urade u vlakovima. Vidio sam kako grupe navijača idu provocirati policajce čak ih i napadaju zato da prođu drugi bez kontrola. Od 1983 od namještenog jugo prvenstva za men ne postoji klubski nogomet nego lopovske organizacije pod različitim imenima. A divljanje huligana me dovelo do toga kad mi netko kaže da je navijač kod mene gubi svaki kredibilitet kao čovjek.

VL
CO
Condorgrab
14:29 24.03.2021.

U civiliziranoj zemlji bi svi policajci bili osigurani i osiguranje bi plaćalo odštetu. Mislim da je 300 tisuća kuna za gubitak oka puno, puno premalo i to nakon 11 godina...3 milijuna bi bila OK. Svako zanimanje nosi nekakav rizik od povreda na poslu, a pogotovo policijsko. Kakve veze s tim ima klub "Dinamo" koji je uredno PLATIO te policajce da dođu na stadion i drže red ? Pa nisu oni došli tamo "na lijepe oči" ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.