Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanders:
Povratak na članak

'Država će preuzeti zdravstveni sustav i zaposliti sve bez posla'

Socijalist Bernie Sanders iz New Hampshirea bacio rukavicu Trumpu

Komentari 5

I1
ing-12345
18:43 13.02.2020.

Demokratska stranka se je pretvorila u ekstremnu fašističku ljevičarsku stranku te će izabrati Sandersa koa predsjedničkog kandidata i time omogućiti Trumpu da pobjedi sa 70% glasova. Hvala bogu na tome.

VL
DU
Deleted user
14:35 14.02.2020.

Tipično ljevičarsko laprdanje!!! Ima samo jedan problem: u Americi ima toliko otvorenih radnih mjesta da bi mogli zaposliti gotovo sve nezaposlene. Pitanje je jedino da li velika većina nezaposlenih uopće hoće delati!!!

VL
BE
Beskucnik
07:51 14.02.2020.

Americki zdravstveno farmaceutski zombi je nerjesiva enigma i iako podrzavam Trumpa mislim da se treba radikalno reformirat ,trebalo bi ogranicit cijene i propisat vrste usluga te podic razinu javnog zdravstva koja je jako losa u Americi

VL
Avatar Foton
Foton
13:28 14.02.2020.

Zbog ovog senilnog starceka imati cemo jos jedan mandat Trumpa, a s njim ce Amerika do 2024 mozda postati diktatura. Sve vise ljudi misli da je to moguce. Republikanci se ne usude ni cmrgnuti, a Demokrat su razjedinjeni i nemocni. Opasno za Ameriku i cijeli svijet.

VL
VA
valerio
18:45 13.02.2020.

Zanimljivo. Sve u svemu, tko god pobijedi nadam se da će poštivati američki ustav i temeljne američke vrijednosti. Što se tiče kandidata, Sanders ima neke dobre zamisli (poput zaposlenja i medicinske skrbi), ali je upitno kako će ih provesti u djelo. Zanima me kako misli da će vlada zaposliti sve nezaposlene - osnivat će se nacionalne tvrtke? Koliko profita će američke tvrtke izgubiti ako podigne minimalnu plaću na 15 dolara? Povišenje poreza na dobit i dohodak? Hm. Što se tiče ostalih kandidata, nadam se da će narednih dana biti napisano nešto i o njihovom programu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.