Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI U ZDRAVSTVU
Povratak na članak

Država bi da liječnici i medicinske sestre rade prekovremeno, a da im se taj rad ne plati pošteno

Vlada želi izbjeći dodatke na plaću za prekovremeni rad jer je to puno novca. iznosi su veliki jer zdravstvo i počiva na prekovremenom radu

Komentari 5

JV
Jugo Večernjak
10:08 07.09.2019.

Polupismenost dotične novinarke vidljiva je već u samom naslovu... Dalje ne vrijedi čitati....

VL
YU
YuBastards
21:50 07.09.2019.

Brine li itko za radnike kod privatnika? Imaju li u ovoj drzavi ikakvo znacenje ljudi koji ne rade u kasti medicine i skolstva? Jadni nastavnici..uskoro im krece skolska godina,nakon samo 3 bijedna mjeseca godisnjeg odmora! Te fore kako da im taj odmor ne traje 3 mjeseca nego da moraju dolaziti u skolu za to vrijeme,mogu slobodno prodavsti svojim mamama doma. Pa tri tjedna za Bozic,pa tjedan za Uskrs. Pa te silne satnice..4-5 radnih sati dnevno. Strasno. Pa onda jadni ubogi lijecnici. Toliko iscrpljeni od ubiranja novca u privatnim poliklinikama i svjesnog stvaranja beskrajnih lista cekanja u drzavnim bolnicama..

VL
IV
IvoDivo
09:25 07.09.2019.

Najveći gubitaši traže veće plaće. Od izdvajanja za zdravstvo više od 80 % ide za njihove plaće, koliko onda ostaje za lječenje, njegu i prevenciju bolesnika. Svi znamo da nam je zdravstvo bolesno, da ih polovica ne radi ništa. Samo privatizacija i konkurencija mogu izliječiti teško bolesno zdravstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.