Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narugao se policiji

Dronom tražili kriminalca, u nevjerici gledali što su snimili u polju iz zraka

britanska policija
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.05.2020.
u 12:07

U Zapadnom Cornwallu tražili su kriminalca koji im je nedavno pobjegao, no umjesto njega naletjeli su na crtež golemog penisa u polju

Policija iz Devona i Cornwalla u Velikoj Britaniji u nevjerici je gledala što je njihov dron snimio u polju dok su tragali za kriminalcem koji im je pobjegao.

U Zapadnom Cornwallu tražili su kriminalca koji im je nedavno pobjegao, no umjesto njega naletjeli su na crtež golemog penisa u polju.

– Naišli smo na ovo neobično umjetničko djelo u jednom polju koje nas je potpuno iznenadilo – objavila je policija, a fotografija je odmah postala hit na društvenim mrežama.

Mnogi su se našalili kako im je netko samo htio poručiti u kojem je smjeru kriminalac pobjegao. Najbolja šala definitivno je ona da je ovo samo znak kako su u potrazi za 'tvrdim kriminalcem'.

Ključne riječi

Komentara 4

ZO
Zolja
13:52 23.05.2020.

Predivan crtež im pustio kriminalac. 😂😂😂

TU
turbolet
14:08 23.05.2020.

Šokiran sam ! Neču moći zaspati

HE
herojulice
13:35 23.05.2020.

Čovjek se dopisuje s vanzemljacima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije