Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN NASILNIK

Drogiran pred djetetom vikao i tukao izvanbračnu suprugu

Ilustracija zlostavljanja žene
Davor Puklavec/PIXSELL
23.11.2020.
u 08:37

Kada je žena s djetetom otišla svojoj obitelji, 29-godišnjak ju je stalno zvao i prijetio joj

Muškarac (29) sumnjiči se za nasilje u obitelji i povredu djetetovih prava zbog čega je ispitan na ODO Šibenik. Sumnjiči ga se da je od studenog 2018. do srpnja 2019. drogiran, pred malodobnim djetetom svakodnevno vikao na izvanbračnu suprugu.

Uz to joj je prijetio te ju je fizički napadao. Kada je žena s djetetom otišla svojoj obitelji, 29-godišnjak se sumnjiči da ju je učestalo nazivao te da joj je prijetio. Tužiteljstvo je tražilo da mu s odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, a sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku je taj prijedlog prihvatio te mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor. 

 

>> VIDEO Muškarac pozitivan na koronavirus zatečen u noćnom klubu koji je prekoračio radno vrijeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije