Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
heathrow

Drama u Londonu: Na pisti se sudarila dva aviona

FILE PHOTO: Airport workers stand next to lines of passenger luggage arranged outside Terminal 2 at Heathrow Airport in London
Foto: Henry Nicholls/REUTERS
1/3
29.09.2022.
u 09:03

Na slikama s mjesta nesreće može se vidjeti da zrakoplov Iceland Aira ima oštećenje na repnoj površini.

U londonskoj zračnoj luci Heathrow sinoć oko 20 sati po lokalnom vremenu došlo je do sudara dvaju aviona. Deseci vozila hitnih službi izašli su na teren, no čini se kako je došlo tek do manje materijalne štete.

Portal My London News prenosi svjedočanstva putnika prema kojima izgleda da su avioni krilima zapeli jedan za drugog prilikom taksiranja pistom. Navodno je došlo do udara zrakoplova Korean Air u zrakoplov Iceland Air 757, pri čemu je jedan od njih ostao malo udubljen, pišu britanski mediji. Na slikama s mjesta nesreće može se vidjeti da zrakoplov Iceland Aira ima oštećenje na repnoj površini.

Jedan je putnik na društvenim mrežama napisao kako su se vozili pistom kada su ih "odjednom zaustavile Hitne službe", te da im je rečeno da je došlo do tehničkih poteškoća. "Poprilično sam siguran da smo upravo udarili u drugi avion" napisao je drugi.

Svi su putnici u međuvremenu evakuirani, a odgovorne službe istražuju kako je došlo do nesreće.

VIDEO: Isplati se očistiti radijatore: Uklanjanje prljavštine iz njih može vam uštedjeti novac

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije