Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojica Antonije Bilić

Dragan Paravinja progutao tri žileta iz zatvorske trgovine, prebačen u bolnicu

Paravinja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/8
18.12.2014.
u 14:21

Nakon tretmana na hitnoj pomoći vratili su ga u zatvor, no kako se opet žalio na bol, navečer su ga vratili u bolnicu gdje je rendgen pokazao da u sebi ima tri lamice, jednokratne britvice

Iz zatvora u Šibeniku, u kojem je zbog ubojstva Antonije Bilić, Dragan Paravinja prevezen je u Bolnicu za osobe lišene slobode (BOLS) u Zagrebu.

Razlog Paravinjine hospitalizacije jest taj što je progutao tri britvice koje je kupio u zatvorskoj kantini. Žilete s plastičnim drškama liječnici su uočili na RTG snimkama u šibenskoj bolnici, kamo je doveden nakon što se žalio na bolove u trbuhu. U BOLS-u je Paravinja bio i prije petnaestak dana.

Ondje nije htio jesti bolničku hranu, nije se želio vagati niti na bilo koji način surađivati. I u šibenskom zatvoru već dulje vrijeme odbija zatvorsku hranu i ne jede ono što se priprema u zatvorskoj kuhinji, već kupuje konzerve i kekse u kantini. Na sudu u Šibeniku uskoro mu je trebalo biti nastavljeno ponovljeno suđenje za ubojstvo, no odlazak u bolnicu to će vjerojatno odgoditi.

>> Paravinja odbija hranu. Suđenje odgođeno do daljnjega

>> Paravinja na sud došao kao da ide na kupanje

Komentara 35

DU
Deleted user
14:37 18.12.2014.

Samo 3 ? Može se "čovjeku" poslati donacija žileta u zatvor?

CH
chemica
14:33 18.12.2014.

Bio je "muško" dok je silovao i ubijao, a kada treba platiti za to...Ispade od njega curica.

Avatar Grobar_Baranja
Grobar_Baranja
14:39 18.12.2014.

Pored toliko nezaposlenih Hrvatska je njemu (a i sličnima) dala i dokumenta i posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije