Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIMINAL

Dovršena istraga: Uhićen muškarac koji je preprodavao heroin

Foto: PUZ
1/4
03.01.2019.
u 15:21

Muškarac se dulje vrijeme bavio neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Policijski službenici su  prikupili informacije da se 45-godišnjak bavi preprodajom heroina, a dan iza Nove godine, 2. siječnja 2019. godine na području Zagreba su ga i uhitil, prenosi PUZ.

Temeljem naloga Županijskog suda u Velikoj Gorici je provedena pretraga njegova stana u kojem je pronađeno 820 grama kratoma, 10,2 grama heroina,  8,7 grama kokaina, 0,6 grama marihuane, 2100 kuna  kao i vaga za precizno mjerenje težine.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu te će ujedno i zbog neovlaštenog  posjedovanja 0,6 grama marihuane  protiv njega biti  podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Kljusar
Kljusar
04:49 04.01.2019.

Dulje vrijeme? dva mjeseca? 10 godina? a možda već ima i uvjete na tom poslu za prijevremenu penziju ?

DU
Deleted user
20:02 03.01.2019.

Aha.... zbog toga sam sinoć iz birtije čuo žalopojku- " glavobolja od vina, a nema heroina".....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije