Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi je odbio

Dostavljač djevojci donio paket no ovo od nje sigurno nije očekivao

Karis Burke
Foto: Twitter
1/4
08.03.2018.
u 09:20

Karis Burke jako se svidio dostavljač tvrtke Yodel koji joj je donio paket, a pronašla je i način kako stupiti u kontakt s njim

Djevojka Karis Burke iz engleskog grada Canterburyja na prvi se pogled zaljubila u dostavljača tvrtke Yodel koji joj je dostavio paket koji je naručila preko interneta.

Kada je otvorila vrata dostavljaču, svidjelo joj se ono što je vidjela, no u tom trenutku nije ništa poduzela već je preuzela paket, a mladić je otišao.

Odmah je prijateljicama počela slati poruke kako joj se svidio dostavljač i iako je mislila da ga nikada više neće vidjeti, sudbina je odigrala svoje.

Stigla joj je poruka od dostavljačke tvrtke s brojem mobitela zgodnog dostavljača uz napomenu da im javi ako je imala bilo kakvih problema pri dostavi.

Djevojka je odmah mladiću poslala poruku da se vrati, a kada ju je on upitao tko je to, odgovorila mu je kako je ostavio nešto kod nje u stanu.

Foto: Twitter

Već nakon nekoliko minuta mladić je sjedio u djevojčinoj dnevnoj sobi. Njihova prepiska, kao i njezino dopisivanje s prijateljicama odmah je završilo na Twitteru i postalo pravi hit, no ne zna se kako je završila priča između Karis i dostavljača te jesu li uopće izišli na spoj.

Foto: Twitter

Komentara 6

ST
stipe123
09:54 08.03.2018.

- Ko je? - Raznosač pica. - Uđi, raznesi je!

TR
trabant7
09:55 08.03.2018.

Dobila ono što je tražila a on spojio ugodno sa korisnim i to još za vrijeme radnog vremena.

IL
ilijan
09:49 08.03.2018.

koja ljubav da je sve postalo javno vjerojatno i ono...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije