Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj bolnice Srebrnjak
Povratak na članak

DORH istražuje je li bilo malverzacija sa sanatorijem Brestovac

Nakon smjenjivanja dr. Bore Nogala na vidjelo izišla i kaznena prijava iz 2018.

Komentari 6

DU
Deleted user
22:32 09.12.2019.

Trebalo bi DORH istražit!?

VL
MA
malena1983
00:03 10.12.2019.

Vauuuuu.baš frka, moš si misliti...DORH istražuje..ovo me baš nasmijalo

VL
DU
Deleted user
00:08 10.12.2019.

Kako to ljudi zamisljaju da DORH moze tolike masovne slucajeve istraziti.Pogotovu ako postoje vec Sudske presude to je nemoguce. Tek toliko da se o necemu pise. Na koncu po Zakonu se moze izgraditi objekt na tudjoj parceli i Graditelj svjedocimama dokazuje da je vlasnik znao za gradnju Sud donosi presudu u korist graditeljs. Kao zakon predvidja da moze traziti naknadupo trzisnoj cijeni. Vidite pravicnost zakona. Ne znam kako je kod drzavnog vlasnistva ali mislim da je slicno.

VL
IB
iva.begovic
12:45 10.12.2019.

Kada se Bandić odlučio za gradnju žičare, istog je trena napravio kalkulaciju kako bi mu se to, uz malu pomoć, prijatelja, kumova i zemljaka, moglo financijski isplatiti. Sumnjive parcelizacije u zemljišnim knjigama vode u tom smjeru. Da neki privatni investitor, u ime i za račun gradonačelnika, postane vlasnik nekretnine u zaštićenom parku prirode u kojemu je inače zabranjeno grqaditi te rekonstrukcijom Brestovca pokrene profitabilan turistički biznis. Nogalo se nije uklapao u taj plan. Bolnica Srebrenjak biti će izvlaštena od Brestovca iako bi daleko humanije bilo u tom prirodnom okruženju napraviti lječilište za djecu plućne bolesnike nego turističko-rekreacijski centar za privatni interes gradonačelnika i njegove klike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.