Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Donacijom od 500.000 kuna Dukat nastavlja pomagati stanovnicima pogođenima potresom

Dukat
Promo
28.01.2021.
u 10:11

Kako bi stanovnicima Sisačko-moslavačke županije pomogao u suočavanju s posljedicama nedavnih razornih potresa, Dukat je donirao 500.000 kuna na posebni račun Državnog proračuna Republike Hrvatske. Ovom donacijom Dukat nastavlja s kontinuiranim akcijama solidarnosti te daje doprinos bržoj obnovi stradalog područja.

S obzirom na iznimno tešku situaciju u kojoj se nalaze građani Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta, iz Dukata od prvih dana stanovnicima pogođenih područja stižu redovne donacije prehrambenih proizvoda, a Dukatovim kooperantima i donacije stočne hrane i zaštitnih folija za sanaciju oštećenih stambenih i gospodarskih objekata.

Nadalje, kako bi se stanovnici Sisačko-moslavačke županije čim prije vratili u svoje domove Dukat najavljuje i pokretanje specijalnog društveno odgovornog projekta kojim će kroz duže vremensko razdoblje pomagati građanima pogođenima potresom i skretati pažnju javnosti na važnost dugoročne pomoći i solidarnosti.

Podsjećamo, Dukat je i odmah nakon zagrebačkog potresa uspostavio izvanredne donacije prema Caritasu Zagrebačke nadbiskupije te Studentskom domu Cvjetno naselje kojima je redovito opskrbljivao tamošnju kuhinju svojim proizvodima sve vrijeme dok su ondje boravili Zagrepčani čiji su domovi bili neuporabljivi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije