Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGO SU U SVAĐI

Dok je uživao na odmoru kamera je snimila što mu susjeda radi po dvorištu

susjeda
screenshot/facebook
18.10.2022.
u 22:05

Zbog stalnih svađa Ian Walton postavio je nadzornu kameru na svoju kuću, a kada se u kolovozu vratio s ljetovanja, imao je što vidjeti

Internetom kruži snimka jedne žene koja se na zanimljiv način odlučila osvetiti svome susjedu s kojim je osam godina u svađi. Ian Walton (54) iz gradića Clacton-on-Sea u engleskom Essexu snimio je trenutak kada mu je susjeda Maxine Johnson vrtnim škarama izrezala grm u dvorištu.

On tvrdi kako je njihov odnos napet već osam godina zbog svađe oko parkirališta, dok ona kaže kako je ovaj razvedeni otac petero djece ljutit na nju jer mu nije pozitivno odgovorila na ljubavna pisma koja joj je slao.

Žena tvrdi kako je grm izrezala jer cvijeće dodiruje automobil koji ona parkira ispred kuće pa tako oštećuje boju. Zbog susjedskih svađi morala je nekoliko puta dolaziti i policija, a potvrđeno je kako je žena jednom uhićena jer je ukrala noge vrtnoga stola u susjedovu dvorištu, no puštena je na kraju bez optužbe, piše Daily Mail.

Članak je izvorno objavljen u studenom 2018. godine

VIDEO Propustio vozačicu u Zagrebu, a onda je ugledao poruku na stražnjem staklu koja ga je oduševila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije