Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEM
Povratak na članak

Dok ga je policija tražila, Mesić snimio i objavio novi video u kojem je veličao Hitlera

Inače, taj videozapis je po svemu sudeći snimio i dijelio u vrijeme dok je policija za njim tragala te prije no što je uhićen u Ivanić gradu.

Komentari 5

DU
Deleted user
15:40 15.03.2023.

Ne slažem se niti podupirem ovog mladića u njegovim postupcima prema stranim državljanima koje u Hrvatskoj legalno žive i rade. No ako dotični bude dosljedan i uporan kao do sad, možda i bude još nešto od njega. Samo treba na suđenju napraviti spektakl, izvrijeđati i poniziti sudca i zastupnika optužbe te se ne dati zastrašiti. Ako se pak uplaši te se pred strahom od kazne skrušeno pokaje, onda je zaslužio ježenje ježa u leđa .

VL
XN
xnet0822
00:57 16.03.2023.

Zašto Policija ne uhiti tipa iz Radošića koji svuda na internetu raspiruje mržnju prena ljudima iz BiH i Janjevcina, a jadnici mu nisu ništa skrivili ! Umjesto da se redovito prijavljuje na Zavodu za zapošljavanje i traži posao za čistača/smetlara, fizičke radnike ili za kopača kanala/grobova on se besposlen muva po Splitu, Radošiću i Kaštelima k'o prdež u turu i lovi zjake jer ne zna što će od sebe samog !

VL
LJ
ljeto90
16:24 15.03.2023.

Slava ukrajini dečko podržava ove u azovu???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.