Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAD SE MIJEŠA'
Povratak na članak

Dodik za ruski list: Rusija ne planira "ukrajinski scenarij" u BiH

"Hrvati i Bošnjaci će se lako razići, jer ne mogu normalno živjeti zajedno. Ono što ostaje moglo bi se nazvati Republika Srpska, Herceg-Bosna i Bosna, a između njih bi se mogla organizirati neka vrsta suradnje", kazao je Dodik.

Komentari 7

MX
Mister X
18:14 04.09.2019.

Rusija preko njega planira "ukrajinski scenarij" u Bosni i Hercegovini, ističući da se zapadne zemlje miješaju u unutarnje stvari zemlje. Kako mješaju ja mislim da oni vladju indirektno Bosnom, jer je pripremjau i vide kao svoga budućega sveznika NATO pakta.a. Ili je to tajna nekome ....

VL
MI
Mihoglav
16:26 06.09.2019.

Rusija se miješa koliko može. Ima određena ograničenja, a zašto, samo treba pogledati mapu. Ali Dodik želi da sakrije to kao da ga nema nikako. Rusija ima i jednu prednost, a to je veza sa srpskom elitom i afinitet Srba prema Rusima. Postoji i utjecaj o kojem niko ne priča: izraelski. Izrael je naoružavao Karadžićeve Srbe još prije rata, pa tokom rata, a Dodik je iznajmljivao svoju vilu u Srbiji ambasadi Izraela i blokirao glasanje BiH u UN-u za Palestince ( a to je bio neophodan glas da glasanje prođe). Dodik je rekao da ga više štite neki na Zapadu nego Rusija. Pa, to su npr. cionisti sigurno.

VL
Avatar mason
mason
18:28 04.09.2019.

Zapad se mijesa zato sto vas USA hrani 20 i vise godina a Rus nema kruha ni za sebe.Rusi ce sugurno igrati nesto prljavo kao i sa Crnom Gorom i Macedonoim ali nece proc. Sigurno ce BiH uci u NATOATO zajedno sa tom enklavom Dodikland.Milijuni vas idu na zapad trbuhom za kruhim a nitko u gladnu Russiju a kao Russia vam svetinja.

VL
Avatar Moloh
Moloh
16:17 04.09.2019.

Zapad se mješa... naravno da se mješa, u suprotnom bi se tukli do danas.

VL
TE
TEUTA
18:10 04.09.2019.

Jedno je sigurno. Rusija nece se mijesati u BIH jer je to intetesna sfera Zapada. I pored toga sto je Alija ostavio u amanet Bosnu Erdoganu a Milosevic Dodiku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.