Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN PROBLEM

Dobio sina, ali nitko mu nije vjerovao kako se preziva: Mislili su da se šalim

Pixabay
22.10.2020.
u 16:41

Prezime mu je počelo stvarati probleme i na poslu jer dostavljači ne vjeruju da im narudžbe mora potpisati čovjek koji se zove Jimmy Korona

Ljudi misli da se šalim kada im se predstavim pa gdje god idem moram imati dokumente kao dokaz identiteta, požalio se Jimmy Korona iz engleskog grada Stoke-on-Trent dodajući da problema sa svojim prezimenom nije imao prije izbijanja pandemije. Sada stalno mora uvjeravati dostavljače, osoblje u baru pa čak i liječnike da se ne šali.

Tako je ovaj 38-godišnjak morao pokazati osobnu iskaznicu i medicinskom osoblju pri rođenju svoga sina jer nisu vjerovali da se beba uistinu preziva tako.  Inače, radi se o prezimenu poljskog podrijetla koje je iznimno rijetko, kazao je 38-godišnji građevinar za Mirror

- Čudno mi je čuti svoje prezime posvuda. Jednostavno je čudno čuti kako se iznova izgovara. To je prezime koje gotovo nitko nema, a sada je svakodnevno u svim vijestima, u svim novinama i na radiju. To je ludo."

Prezime mu je počelo stvarati probleme i na poslu jer dostavljači ne vjeruju da im narudžbe mora potpisati čovjek koji se zove Jimmy Korona.

- Ne vjeruju, pitaju radi li se o šali, a moja tvrtka mora objašnjavati da mi je to pravo ime. Suludo je koliko truda moram uložiti da bih dokazao tko sam - govori Korona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije