Naslovnica Vijesti Crna kronika

Dobio četiri godine i 10 mjeseci zatvora pa sucu kazao: Idem na slobodu? Hvala lijepa!

Teretilo ih se za četiri razbojstva i dva pokušaja razbojstva, dok su za jedno razbojstvo nepravomoćno oslobođeni. Razbojstva su počinili prijeteći plastičnim pištoljem zbog čega im je izrečena blaža jedinstvena kazna.
12. listopada 2017. u 18:30 9 komentara 13025 prikaza
Izricanje presude Miroslavu Lešu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

– Idem na slobodu? Hvala lijepa, gospodine suče! – riječi su kojima se Miroslav Leš obratio sucu Tomislavu Juriši nakon što je jučer u sudnici zagrebačkog Županijskog suda čuo da je nepravomoćno osuđen na jedinstvenu kaznu od četiri godine i 10 mjeseci zatvora.

Srećko Ferenčak i Petar Turković Nepravomoćno Afera Nanbudo: Srećko Ferenčak i Petar Turković oslobođeni

Pritvor u kojem je bio 10 mjeseci mu je ukinut. Istom presudom Filip Šćukanec Hopinski nepravomoćno je osuđen na tri i pol godine zatvora. Obojica optuženika moraju vratiti i po 24.751 kunu svaki.

Teretilo ih se za četiri razbojstva i dva pokušaja razbojstva, dok su za jedno razbojstvo nepravomoćno oslobođeni. Razbojstva su počinili prijeteći plastičnim pištoljem zbog čega im je izrečena blaža jedinstvena kazna. Za pojedinačna djela Leš je u zbiru dobio 11 i pol godina zatvora, a Šćukanec Hopinski sedam i pol godina zatvora.

Izgubila spor Nina Kuluz osuđena na 3 godine i 4 mjeseca zatvora, oduzeto joj skrbništvo lisice KAZNENA PRIJAVA Razbojnik iz vinkovačke kladionice počinio razbojstvo i na osječkom području policija Razbojstvo Uz prijetnju nožem počinio razbojstvo u trgovini u Petrinji

VIP izdvaja za Vas

  • herojulice:

    Četiri godine i deset mjeseci zbog dvadesetčetiri tisuće kuna. Može li netko izračunati koliko bi dobili oni koji su pokrali milijarde?

  • FidelkastroN:

    Došli smo do toga da mnogi počine namjerno kaznena djela samo da ih strpaju iza rešetaka .Imaju mukte Ist ,Tv ,struju itd .Kad su doma onda su na ulici i brige ikoga za njih .....Dok se Todorići,kutli , vidoševiči, horvantičiči ... prikaži još!či i njima slični ološ smiju ciloj naciji i niko im nemoze ništa a koliko su samo oni života uništili ....obitelji ,itd doveli narod do prosinačkog štapa .Jbg da je Boga i pravde išli bi oni nositi stine na goli ili svetog Grgura barem na 20 god plus zapljena cile imovine...

  • dalibor.hren:

    Za tu svotu pet godina? Todorić će biti oslobođen!