Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Dobio četiri godine i 10 mjeseci zatvora pa sucu kazao: Idem na slobodu? Hvala lijepa!

Izricanje presude Miroslavu Lešu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
12.10.2017.
u 18:30

Teretilo ih se za četiri razbojstva i dva pokušaja razbojstva, dok su za jedno razbojstvo nepravomoćno oslobođeni. Razbojstva su počinili prijeteći plastičnim pištoljem zbog čega im je izrečena blaža jedinstvena kazna.

– Idem na slobodu? Hvala lijepa, gospodine suče! – riječi su kojima se Miroslav Leš obratio sucu Tomislavu Juriši nakon što je jučer u sudnici zagrebačkog Županijskog suda čuo da je nepravomoćno osuđen na jedinstvenu kaznu od četiri godine i 10 mjeseci zatvora.

Pritvor u kojem je bio 10 mjeseci mu je ukinut. Istom presudom Filip Šćukanec Hopinski nepravomoćno je osuđen na tri i pol godine zatvora. Obojica optuženika moraju vratiti i po 24.751 kunu svaki.

Teretilo ih se za četiri razbojstva i dva pokušaja razbojstva, dok su za jedno razbojstvo nepravomoćno oslobođeni. Razbojstva su počinili prijeteći plastičnim pištoljem zbog čega im je izrečena blaža jedinstvena kazna. Za pojedinačna djela Leš je u zbiru dobio 11 i pol godina zatvora, a Šćukanec Hopinski sedam i pol godina zatvora.

Ključne riječi

Komentara 9

HE
herojulice
20:00 12.10.2017.

Četiri godine i deset mjeseci zbog dvadesetčetiri tisuće kuna. Može li netko izračunati koliko bi dobili oni koji su pokrali milijarde?

FI
FidelkastroN
19:37 12.10.2017.

Došli smo do toga da mnogi počine namjerno kaznena djela samo da ih strpaju iza rešetaka .Imaju mukte Ist ,Tv ,struju itd .Kad su doma onda su na ulici i brige ikoga za njih .....Dok se Todorići,kutli , vidoševiči, horvantičičiči i njima slični ološ smiju ciloj naciji i niko im nemoze ništa a koliko su samo oni života uništili ....obitelji ,itd doveli narod do prosinačkog štapa .Jbg da je Boga i pravde išli bi oni nositi stine na goli ili svetog Grgura barem na 20 god plus zapljena cile imovine...

DH
dalibor.hren
20:04 12.10.2017.

Za tu svotu pet godina? Todorić će biti oslobođen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije