Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savska ulica

VIDEO 3. godišnjica braniteljskog prosvjeda: 'Zakon smeta agresorima'

Treća godišnjica početka braniteljskog prosvjeda u Savskoj ulici u Zagrebu
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/14
20.10.2017.
u 17:02

Nije problem što taj zakon smeta agresorima, ali je problem što smeta nekim zastupnicima u Hrvatskom saboru, rekao je Glogoški

Oko 250 ljudi okupilo se na obilježavanju treće godišnjice od početka braniteljskog prosvjeda u Savskoj ulici u Zagrebu. Svečanom obilježavanju prisustvovao je ministar branitelja Tomo Medved koji je rekao kako neće odustati od brige za najosjetljiviju i omalovažavanu populaciju.

- Novi zakon o braniteljima prošao je prvo čitanje u Saboru i jednoglasno je prošao na svim saborskim odborima. Osigurali smo 200 milijuna kuna više iz proračuna za branitelje i nastavit ćemo zajedno stvarati bolje uvjete, rekao je Medved i dodao kako se zahvaljuje braniteljskim udrugama i udrugama stopostotnih invalida što su korektiv njemu i cijelom ministarstvu jer je potreban dijalog. 

Đuro Glogoški rekao je kako zakon nije savršen i ima mana, ali da je prosvjed započet prije 3 godine omogućio braniteljima da se krene u izradu ustavnog zakona, ali da on mnogima smeta.

- Zakon smeta onima koji su izvršili agresiju na Hrvatsku i upravo ih ta točka zakona najviše pogađa. Nije problem što taj zakon smeta agresorima, ali je problem što smeta nekim zastupnicima u Hrvatskom saboru, rekao je Glogoški i zahvalio svim braniteljima koji su sudjelovali u prosvjedu.

Treća godišnjica početka braniteljskog prosvjeda u Savskoj ulici u Zagrebu
1/36

U 17:30 održat će se moljenje krunice, a u 19 sati sveta misa.

Komentara 54

GE
generacija57
18:18 20.10.2017.

Glogoški,samo se čuješ kad tebi ide voda na mlin,dok treba za druge se boriti onda si u mišjoj rupi.

PR
propalismoFranjoskroz
18:30 20.10.2017.

Čovjek je čovjek bio u kolicima ili može hodati.Smrad je smrad bio u kolcima ili može hodati...

BI
binki
18:46 20.10.2017.

Jad i čemer..dno.dna......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije