Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Djevojku nisu htjeli pustiti u avion jer je nosila ovu odjevnu kombinaciju

Zrakoplov
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
13.03.2019.
u 17:53

Emily O'Connor, 21, letjela je iz Birminghama na Tenerife kada joj se dogodio okršaj s osobljem, unatoč tome što je prošla kontrolu putovnica bez ikakvih problema

Emily O'Connor, 21, letjela je iz Birminghama na Tenerife kada joj se dogodio okršaj s osobljem, unatoč tome što je prošla kontrolu putovnica bez ikakvih problema. Naime, djevojku nisu htjeli pustiti u avion zbog toga što joj je odjevna kombinacija bila previše 'provokativna', piše Metro.

-Iz agencije su mi rekli da će me maknuti s leta ako se ne prikrijem jer je moj outfit bio neprikladan- rekla je.

Kazala je kako nije željela obući jaknu iz principa, rekavši da nema ništa sporno u tome što je nosila i da ne želi biti zastrašena.  Thomas Cook agencija propisuje da svi putnici moraju biti odjeveni na odgovarajući način, ali priznaje da je osoblje pogrešno protumačilo njihove smjernice. Nakon što Emily nije htjela obući jaknu, upravitelj je otišao po njezinu torbu kako bi je uklonio s leta. 

-Na kraju sam obukla jaknu koju je moj bratić imao kod sebe, a upravitelji nisu htjeli otići dok je nisam fizički obukla-kazala je.

Emily je donijela odluku da publicira ovu priču nakon što nije dobila ispriku koju je zatražila. 

- Imali su dovoljno vremena da daju formalnu ispriku, ali ja još uvijek nisam dobila ništa- kazala je Emily.

Iz agencije su se konačno oglasili napisavši:

-Žao nam je što smo uznemirili gospođu O'Connor. Jasno nam je da smo mogli bolje riješiti situaciju. Zajedno s većinom zračnih prijevoznika imamo odgovarajuću politiku odijevanja. Ovo se jednako odnosi na muškarce i žene svih dobi bez diskriminacije. Naše posade imaju težak zadatak provođenja te politike i ne uspijevaju je uvijek ispuniti-kazali su.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Kaladin
Kaladin
19:20 13.03.2019.

Pristojnost nalaže poštovanje drugih kad dijeliš prostor koji svi plaćate.

Avatar burgos1948
burgos1948
19:18 13.03.2019.

Trebala je obući donji dio bikinija da bude u skladu sa gornjim dijelom . Ma treba to dobro sa remenom po riti isprašit . Možda bi se hot ženskica naučila pristojnosti .

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
18:58 13.03.2019.

Da se ovo dogodilo kod nas, odmah bi se "napredni" nadigli s pričom da smo katotalibani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije