Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred škole
Povratak na članak

Djed ošamario učenika koji je tukao njegova 11-godišnjeg unuka

Ivica D. (58) je ispred OŠ Bijači u Kaštel Novom ugledao starijeg dječaka kako nogama udara po tijelu i trese uz ogradu njegova unuka.

Komentari 7

VG
Veseli Gost
03:55 13.03.2010.

Nasilnik je sugurno sin politicara pa ga novinar vec brani da je bio isprovociran. A milicija nije reagirala jer je sin politicara i takovi se ne diraju

VL
JA
japa
15:43 12.03.2010.

Djed je trebao malome prišiti još jednu i s druge strane i to je to. Tako smo svi mi bili odgajani i nije nam škodilo. Orhidej, ako bi ti nasilnika razbio u tom slučaju bi i ti bio nasilnik. Ošamariti nekoga je na neki način \"odgoj\" a nekoga razbiti je nasilništvo. U današnje se vrijeme nažalost između te dvije stvari ne pravi razlika.

VL
ZO
Zombi
08:06 13.03.2010.

Svaka cast djedu zasluzio je nobela,nek se zna da se mora uzeti u ruke zakon pa nek ovi u vladi shvate da cemo biti kao na divljem zapadu...

VL
Avatar punkufer
punkufer
15:35 12.03.2010.

Djed je postupio ispravno. Ovo s provociranjem manjega koji onda dobiva batine je budalaština u koju ne bi smio vjerovati nitko stariji od 12 godina. Zanimljivo da se policija pojavila tek kada je odrasla osoba zaštitila dijete od batina. A. A GDJE SU BILI DOK JE MALI DOBIVAO BATINE? I to očito mnogo puta prije? Halo???

VL
OB
-obrisani-
14:39 12.03.2010.

Djed ošamario učenika koji je tukao njegova 11-godišnjeg unuka-----Dijeda treba nagradit šta je ovog klinca nasilnika udario,ja da vidim da neko maltretira nekog umiješao bi se i razbio nasilnika,svi se ponašamo kao da to nije naš problem zato i je ovako kako je ------Bravo dijedice samo napred!

VL
AK
akil
17:29 12.03.2010.

Mislim da je djed postupio pravilno,uostalom to misle i ostali,pa nek svatko zna da narod misli pametnije od paragrafa.

VL
OI
oidipci2
12:45 12.03.2010.

Još jedan primjer \"vrhunskog\" novinarstva! Djed ošamario dječaka kojeg je zatekao kako tuče njegovog unuka. Ako se to zaista tako zbilo, pa kakva je to vijest? I tko bi i zašto zvao policiju? A ako je stvar složenija, zašto onda novinar to ne objasni, sa detaljima, izjavama svijedoka, policije, škole, itd.?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.