Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bori se za život

Dječak pao s tobogana u Rovinju i teško se ozlijedio

hitna portal, rebro (1)
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.06.2013.
u 20:59

- Uspjeli smo stabilizirati njegovo stanje, a onda su ga hitno prevezli u München gdje je trebao nastaviti liječenje - kazali su na odjelu intenzivnog liječenja KBC Rijeka

Dječak iz Njemačke koji se igrao u parku u Rovinju pod još nerazjašnjenim okolnostima pao je s tobogana te se teško ozlijedio, pišu 24 sata. Nesretni dječak pao je s tobogana u autokampu Polari s visine od jednog metra, a na tlu nije davao nikakve znakove života. Mališana je hitna pomoć prvo prevezla u Pulu, pa u KBC Rijeka.

Na odjelu intenzivnog liječenja riječke bolnice kazali su da je dječak u njihovoj bolnici bio oko 72 sata.

- Uspjeli smo stabilizirati njegovo stanje, a onda su ga hitno prevezli u München gdje je trebao nastaviti liječenje - kazali su na odjelu intenzivnog liječenja riječke bolnice, donose 24 sata koje neslužbeno doznaju da se radi se o dvogodišnjem dječačiću kojem su u padu probijena oba plućna krila.

Liječnici u Münchenu bore se za njegov život, a istarska policija nije upoznata sa slučajem jer ih, kažu, nitko nije zvao. 

>> Teško ozlijeđeno dijete (4) koje je u Lici istrčalo pred auto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije