Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA MLAKA

Dječak dobio 100 eura za Božić i donirao ih Crkvi: 'Mislio sam potrošiti na gluposti'

crkva
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL/Ilustracija
01.01.2018.
u 21:43

Vidio sam na misi kako je crkva lijepa i velika. I čuo sam kako ste rekli da nije do kraja izgrađena. Odlučio sam umjesto broda sav novac koji imam dati vama za izgradnju crkve, poručio je dječak

Župa Velika Mlaka na Facebook-u je objavila fotografiju pisma u kojem im učenik trećeg razreda piše kako će 100 eura koje su mu poklonili baka i djed donirati Crkvi.

"Od bake i djeda sam dobio 100 eura. Stavili su mi pod bor da si nešto kupim. Mislio sam potrošiti na gluposti, ali mama i tata su rekli da taj novac čuvam jer je to puno novca. Mislio sam čuvati do ljeta i onda s mamom, tatom i sekom otići na brod.

Vidio sam na misi kako je crkva lijepa i velika. I čuo sam kako ste rekli da nije do kraja izgrađena. Odlučio sam umjesto broda sav novac koji imam dati vama za izgradnju crkve.

Hvala vam što ste dobri i što ste mi napravili lijepu crkvu", napisao je dječak u pismu upućenom župniku.

Pogledajte galeriju: Misa zadušnica za poginule i umrle hrvatske branitelje

crkva
1/11
Ključne riječi

Komentara 68

LO
Lonja
22:19 01.01.2018.

Jooj kak sam znao da će biti zlobnih komentara, pa ljudi mali je za vas genijalac, a vama ni u džep ni iz džepa, pa se zato suzdržite ovakvih vrijeđanja, osim ako drugo neznate

MR
mladen.rados.71
22:33 01.01.2018.

Bog te blagoslovio sinko ovo sto si napravio je dobro dijelo i za ovaj svijet ima nade sve naj u Nova Godina .

LE
Leonn
23:22 01.01.2018.

Koliko zlobnih ljudi,dao je svoje i ucinio to iz srca jer djeca su andeli. Ako ne vjerujete u Boga,nemate potrebe za crkvom zasto su vam srca toliko hladna i prokleta puna mrznje. Crkve ostaju za mnoge generacije i vrijedna su kulturna dobra a napose duhovna. Bog vas blagoslovio sve mrzitelje crkve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije