Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj se istražuje

Dječak (5) u stanu u SAD-u pronašao pištolj pa ubio 16-mjesečnog brata

SAD policija
MATTHEW DAE SMITH/USA TODAY NETW/REUTERS/PIXSELL/Ilustracija
30.03.2023.
u 15:00

Kada istraga bude dovršena, dužnosnici su rekli da će slučaj biti poslan uredu tužitelja okruga Tippecanoe kako bi se utvrdilo može li biti podignuta optužnica

Dječak (5) ubio je 16-mjesečnog brata u stanu na sjeverozapadu Indiane u SAD-u. Stariji brat došao je do pištolja u stanu u Lafayetteu u utorak poslijepodne te je potom došlo do usmrćivanja mlađeg dječaka.

Policijski poručnik Lafayettea Matt Gard rekao je da je netko izvan stana nazvao hitnu službu nakon pucnjave i prijavio da dijete ne diše. “U stanu je bila jedna odrasla osoba i dvoje djece”, rekao je Gard, prenosi AP News.

Obdukcija je zakazana za srijedu kako bi se utvrdio uzrok i način smrti djeteta. Do srijede ujutro nije bilo uhićenja i slučaj je i dalje pod istragom, rekla je policija.

Kada istraga bude dovršena, dužnosnici su rekli da će slučaj biti poslan uredu tužitelja okruga Tippecanoe kako bi se utvrdilo može li biti podignuta optužnica.

VIDEO Cure detalji zločina u Vinkovcima: Nakon oca, mladić je planirao ubiti i više osoba?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije