Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika šteta

Djeca s nadvožnjaka bacala kamenje na autocestu? Oštećena četiri auta

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
19.07.2021.
u 10:36

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer između 15.30 i 17.30 sati na autocesti Zagreb - Goričan kod Turčišća nepoznati počinitelj je oštetio četiri osobna automobila mađarskih registarskih oznaka, bacivši na njih kamenje s nadvožnjaka.

Oštećena su vjetrobranska stakla, stražnja desna vrata, prednji branik i poklopac motora.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Prema neslužbenim informacijama, kamenje su bacala djeca.

Komentara 48

LI
linkser2
10:51 19.07.2021.

meni su romi kod Novske razbili auto, ganjao sam ih do kuća,nastambi... pozvao policiju koja mi je savjetovala da ih ne prijavljujem kazneno jer nemaju adresu, boravište, prihode... nikada nisam odštetu dobio od HAC-a iako sam našao hrpu kamenja i predmeta uz cestu koju su bacali a Hac mjesecima očito nije uklonio...

SN
snoopy001
11:06 19.07.2021.

i opet Kajtazigojneri...

MI
Miaka
11:18 19.07.2021.

Zašto policija to ne sprijeći i objaviti imena i prezimena počinitelja a ne da ih novinari prikrivaju tko god da je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije