Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utvrđuje se uzrok
Povratak na članak

Djeca otrovana na brodu i dalje su životno ugrožena. Na očevid stigli i vještaci iz Zagreba

Cijelo vrijeme provodimo sve mjere intenzivnog liječenja i tako ćemo nastaviti. Mi se svakako nadamo pozitivnom ishodu, ali vrijeme će pokazati kako će biti i kakve će biti posljedice, kazala je liječnica splitskog Zavoda za intenzivnu pedijatriju Tanja Kovačević

Komentari 3

MI
misidinis
09:46 14.08.2019.

tzvnovinar: Da znaš kako bi ih trebalo puknit po džepu da se ni za 100 god. ne oporave, pa onda neka trkeljaju i piskaraju drugi put pametnije, ozbiljnije i odgovornije. Kad pročitaš njihove naslove, imaš osjećaj da pucaju od sreće, čista eksplozija radosti i veselja kad mogu Hrvatskoj napakostiti i sav svoj jal i zloću izliti u te njihove tariguz novine. Koji likovi, kvarni i jalni da ne povjeruješ. Ovdje doista ima posla za državno odvjetništvo i pitam se šta DORH još čeka?

VL
Avatar Django
Django
10:00 14.08.2019.

Nitko još nije postavio pitanje čiji je brod. Razne su mogućnosti. Može biti vlasništvo, može biti čarter, domaće ili strane kompanije. U svakom slučaju brod pa tako i motor moraju biti servisirani i u ispravnom stanju. Mislim da će se istraga pokrenuti u tom smjeru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.